My week

Har precis sett på Idol, ikväll åkte Daniel ut, tyckte sådär om det faktiskt. Tycker han är bra, men ikväll var det tyvärr inte bra och det fick han lida för. Tycker dock att han var bättre än Geir ikväll som verkligen inte gjorde bra ifrån sig varken ikväll eller förra fredagen. Han måste allt rycka upp sig nu när han fick va kvar. Olle var ju outstanding ikväll, galet bra och inledningen va riktigt grym, den hade han verkligen gjort till sin egen! Sen måste jag ju säga att Jay, alltså seriöst men han är ju sanslöst bra han med, att sjunga en riktig boyband-låt med den rösten och bara briljera sådär, det är ju grymt bra jobbat. Verkligen inte hans musik men trots det så gör han det så bra, good work!

Veckan har bestått av plugg, är igång med tentapluggandet nu, nästa vecka på fredag är det dags igen. Känns lite konstigt att inse att det troligtvis är näst sista gången man tentapluggar, nästa sista tentan man kommer att skriva på programmet, shit alltså, verkligheten närmar sig med stormsteg. På tal om verkligheten, vi satt och snackade jobb härom dagen och pratade om vart vi kan tänka oss att jobba och för en hel del av oss lutar det nog åt Stockholm, kul att se en ny stad, och se sig om lite. Är riktigt sugen på Stockholm alltså, spännande att se vart man hamnar sen :)

Idag har jag städat och fejat här hemma diskat, dammat, dammsugit och torkat golv o grejer så nu e lyan finfin, skönt att ha det gjort så man bara kan tentaplugga gärnet i veckan sen. Var i tornby en snabbis förut och skaffade mig ett par nya byxor att ha på jobbet, kunde aldrig bestämma mig när vi var där igår om jag ville ha dem, men efter lite funderande idag så bestämde jag mig och tog en sväng dit. Två nya par nagellack fick följa med mig hem också, ett grönt och ett blått, himla fina :) Visar bild på dem framöver om jag orkar, just nu är naglarna gröna :)

Hade tänkt blogga en snabbis men blev visst lite mer än jag tänkt mig :P Nu ska jag i alla fall sova, imorgon blir det upp och hoppa för att åka och jobba 10-17.30. Natti natt på er alla goa!


Underbar helg!

Klockan 12 i fredags tog vi helg och det var vi så värda. Denna vecka har varit lång, lång. I torsdags kom jag inte hem förrns kl 22, snacka om lång dag, va lite tufft att gå upp i fredags kan jag säga men de gick i alla fall. Det blev lite fixande med inlämningen där på morronen, och lite grejande med presentationen med, sen övade vi en snabbis o sen va det dags för seminarie. Va så skönt när det va klart kan jag säga, hade verkligen längtat efter att få ta helg.

På kvällen var det så äntligen dags för årsbanketten :) Den allra sista för våran del, och den finaste sittningen på hela året. 20-tals tema var det kvällen till ära och alla var så fina! Pärlor, rött läppstift, fjädrar, hattar och hängslen summerar ganska bra hur de flesta såg ut. God mat, kanon sällskap, najs musik o massor av dansande,  en kanonkväll helt enkelt! :)







Igår blev jag hämtad av min farbror och faster och vi åkte till syrran för o fira att hon fyllt år. Vi begav oss till andra sidan Vättern, så det blev en bilfärd på sisådär 2 timmar. Väl där korkades det upp skumpa och sen blev det god mat och vin och fika på det. Himla trevligt! :)

Helgen har verkligen varit helt underbar! :)

Just nu sitter jag och tittar på Idol, eftersom jag inte kunde se det när vi var på sittning i fredags. Sen ska jag städa här och hinna med lite läsande med inför veckan. Ha nu en fortsatt trevlig helg, det är ni värda!

Snaaaaart fredag!

12-timmars pass i skolan idag, galet trött nu, o hjärnan är full av siffror hit och dit.... Imorrn lär väl bli en ännu längre dag, inte peppad alls, men hoppas på det bästa, o att vi kommer hem innan det blir natt.... Men snart så är det fredag :) Längtar!!!

Nu ska ja ta en dusch sen är det sängen nästa för o orka med morgondagen. Natti på er!

19 Oktober

Idag fyller min kära syster år.  <3 Massor av grattis till dig på din dag. Hoppas du haft en finfin dag, det är du värd!



Ett systerskap är vänskap
på en djupare nivå
Ibland finns det släktband
- annars har man mötts ändå

Relationen till en syster
är nära och unik
Hon känner dig så väl
och hon kan din historik

Med en syster är det lätt
att vara uppriktig och sann
Man kan tala som man tänker
och man förstår varann

Det känns alltid bra att ses
- så man vill gärna träffas mer
För det finns så mycket gott
som systerskapet ger


Nobody said it was easy

Hallilå på er! :)

Har jobbat o stått i hela helgen och i lördags hade vi sjukt mycket att göra vill jag lova, shit va folk. Va skapligt trött när jag kom hem på kvällen :P Igår va jag hemhemma o lämnade bilen, mamma har varit och lämnat in den åt mig idag, eftersom jag inte hade tid. Blev ju påkörd i somras, så nu ska det fixas till. Fanns ju ingen tidigare tid, så har fått vänta en bra stund. Efter att jag hade lämnat bilen körde mamma in mig till tåget, men först blev det lite mat på Leons, galet gott!

Hade tänkt göra risgrynsgröt till kvällen idag men konstaterade att de var så lite kvar i påsen så varför stå i nästan en timme och göra det då, nae får allt köpa nytt och göra det en annan dag istället. Blev såååå sugen på det förut ju, typiskt att de var så lite kvar. Vilka I-land problem ni ;)

Nu ska ja ta en dusch innan jag ska fixa mat tills imorrn och läsa caset till fredag.

Ser fram emot helgen :) Det bjuds på trevligheter då, och det gillas starkt!


Vilken inlevelse!

Your steps make that much noise, schhh!

Idag gav jag mig själv sovmorgon, och jösses vad skönt det var. Tyckte att jag var värd det med tanke på att jag måste gå upp i helgen för att åka och jobba både lördag och söndag. Vaknade innan klockan till och med, så skönt att vakna utvilad. Klockan 10 hade vi case-seminarie och sen blev det en sväng till tornby innan jag åkte hem och lagade mat. Det blev lasagne med spenat, köttfärs, fetaost och paprika som garnerades med tomater, keso och ost. Riktigt gott kan jag lova! Efter det blev det lite pluggande och sen har jag städat lite grann och tvättat jobbkläderna.

Nu ikväll blev det ost och kex, frukt, cola och godis till Idol, fredagsmys helt enkelt!



Måste bara säga att jag verkligen tyckte att Olles version av Oskar Linnros låt va riktigt bra, hejja Olle. Även om han sjöng lite fel i slutet :P Tur han inte kom av sig då iaf.
Men det va flera som var riktigt bra ikväll, så hoppas att många röstar på Olle så att vi får se mer av honom.

Nu ska jag göra mig klar i pausen här för efter utröstningen är det dags o sussa så man orkar upp imorrn bitti. Trevlig kväll på er nu, och rösta på Olle om ni inte redan gjort de ;)

Från och med du

Men vet ni, Olle Hedberg ska sjunga Oskar Linnros låt Från och med du i fredagsfinalen på Idol nu på fredag! :) Tror det kommer bli riktigt bra! Min favvo i Idol ska sjunga en av mina favvolåtar, hur bra kombo blev inte den liksom.

Var hos naprapaten imorse, så är lite öm nu, men inte alls som i förra veckan och han sa att det var mycket bättre nu, inte behövde han knäcka lika mycket som sist heller. Sen blev det case-seminarie och efter det körde vi igång med fredagens case. Imorgon ska vi göra klart det och börja läsa nästa veckas artiklar tänkte vi.

Efter skolan har jag och Maria varit och handlat. Vi va först på NetonNet där jag köpte färgpatroner och en ny mapp till alla tusen miljarderstriljadersbiljaders ( you get the picture :P ) papper och artiklar hit och dit. Sen gick vi en sväng på Ikano och efter det blev det handlande på Maxi. Jag köpte mig kex och ost  bland annat och det blev kvällsmaten tillsammans med en kopp rött the, riktigt fint satt det vill jag lova! :)


nada...

Tänkte ja skulle blogga såhär på kvällskvisten, men har inget vettit att säga alls för tillfället :P så de här va nog allt för idag, hehe...

Bjussar på en najs låt istället! :)



Over and out. Good night!

Helgen

I fredags hade vi inget schemalagt så det var nästan ledigt, o de satt galet fint. Hann städa, damma, plocka iordning, diska o fixa, o nu e lyan finfin :) Hann med o tvätta och lite plugg blev det också. Framåt kvällen sen åkte jag hemhem till Sörping. Vi köpte mat på Vi & Ni, underbart gott vill jag lova! Sen såg vi på Idol och käkade godis och drack vin. Snacka om fredagsmys! Jag sov hemma för sen på morronen blev det upp o hoppa vid halv sex, o lite efter sju satt jag på bussen in till stan för o jobba i några timmar.

Klockan halv ett hämtade mamma mig och vi åkte till Rejmyre för kalajs. Där blev vi bjudna på rostbiff och potatisgratäng och sen efterrätt på det och lite senare fika också. Massor av gott som vanligt o vi alla beklagade vi oss på att vi var allt för mätta hehe :P Trevligt att träffa släkten och umgås lite, vi hade riktigt roligt. Roligaste var nog när vi alla satt o försökte vända pepparkakor i munnen :P haha! Härliga familj!

Igår kväll fick jag besök av Annie, vi hade lite filmkväll och såg på The Proposal. Riktigt bra film med Ryan Reynolds och Sandra Bullock.

Idag blir det lite läsande inför den kommande veckan och troligtvis lite matlagning också, tänkte göra ett par matlådor till i veckan om jag orkar vill säga :P

Ont!

Idag har jag varit hos naprapaten och jag kan lova att det känns nu. Är riktigt öm i ryggen, men hoppas det ska vara bättre tills imorrn. Ska dit nästa vecka med, det behövdes tyckte han, och jag får väl lov att hålla med med tanke på hur mörbultad jag känner mig.

På eftermiddagen har vi varit i skolan för en infoföreläsning om examensarbetet. Spännande! Det närmar sig med stormsteg!

Flumm

Hehe läste gårdagens blogginlägg precis, hehe rätt flummigt :P Men positiv och glad lät jag ju och det är ju bra det. :)

Har inget direkt o bjussa på idag, har skolat mestadelen av dagen, kom hem en stund efter sju. Har hållit på med casen, och imorgon ska vi presentera det ena. Har en hel del att fixa med innan dess, men hoppas vi ska fixa det med. Nu är det premiär här, Desperate housewives. See ya!

LOL

Sitter här o garvar som fasen, vissa människor här i världen får helt enkelt till det så bra ibland. Älskar din kommentar, den satt så jäkla bra! =)

Har haft föreläsning idag och sen blev det läsning efter det. Vi bestämde oss för att köra case imorrn och på onsdag eftersom vi har sent seminarie så blev en läsdag idag, himla najs. Rätt så lättlästa artiklar också, de va najs, gick rätt fort att läsa dem.

Så nu är det tv-mys här o allt är läst, galet skönt!


Underbar

Olle Hedberg säger jag bara, han är ju bara så galet bra!


Min älskade fyra!

Älskar min iPhone alltså, har jobbat i helgen o de e så najs att kunna surfa o greja på en najs telefon på tåget. Skönt o ha nått o fördriva tiden med! Me like, a loooot! <3



Ett rosa finfint skal skaffade jag mig såklart för o förgylla den lite extra.

Ja, jag är galet nöjd alltså! :)

Nu ska ja däcka här i soffan en stund innan det är dags o bege sig i säng. För imorrn är det dags o ladda om för ännu en ny vecka. Nu köööör vi! ;)

1 Oktober

Hur blev det oktober liksom? Hallå vart försvann tiden egentligen? Vart det inte sommar nyss eller? Igår var det nollgradigt när jag gick upp, det blev vinter typ. Fast idag har det varit lite varmare iaf.

Igår var vi på föreläsning med Kristian Luuk, helskön är han, haha. Riktigt roligt att lyssna på. Han har också läst till civilekonom så kul att se vad han hade att säga om det.

På kvällen sågs vi tjejer hemma hos Maria för att umgås lite o se på Idol med såklart. Det var riktigt trevligt och vi åt frukt och glass, smarrigt!


Idag har vi haft live-case. Accenture var hos oss och presenterade en uppgift och gav oss material och sedan hade vi några timmar på oss att lösa caset och vara beredda på att presentera vår lösning på eftermiddagen. Det var mycket att göra men det var roligt också så dagen har gått riktigt fort.

Nu ska jag ut o slänga igång en maskin med tvätt, bäst o tvätta jobbkläderna tills imorrn. Sen ska jag däcka i soffan tror jag, är helt slut! :P

Trevlig kväll på er!


RSS 2.0