Sooool!

Står och njuter av sol och vårvärmen och bara njuter. Önskar lunchen vore längre idag, vill stå kvar i solen. Men tur jag ser sol och blå himmel från min plats på jobbet med :) njut nu av allt ljus, ut i solen med er!!!!! :) snaaaaaart vår!


AW

Idag har vi varit på Terrenos vinotek! :)


Fettisdag!

Bjöds på semlor på jobbet idag, jag fick en chokladboll istället, men har ätit en semla nu till kvällen när jag kom hem, smarrigt värre!!!! Fått massage på jobbet idag, lyx. Ingen efter mig idag så fick en kvart extra på köpet, snacka om generöst!!! :) Fick massa bra stretch-övningar med som jag prövar ikväll, haha de måste varit en syn ;)

Nu blir de till att sova, imorrn blir det AW med jobbet och jag byter från hälso/sjukvård till tandvård. Spännande med nya utmaningar :) Det kommer bli kanon det här! Fått mitt passerkort idag också med foto och allt, finfint :)

Söndagsbak!

Hade tjejerna på besök igår och bjöd på fika, och sen bakade vi semlor och fikade lite till. :) sjukt trevligt och gott, måste göras om snart!


Snart helg!!

Nedräkning på riktigt nu.... på lördag är det tre veckor tills flytten går :) :) :)
 
Tokig träningsvärk just nu, ajajaj!!!! Galet jobbigt core-pass igår!!!!
 
Fredag imorrn, helgen bjussar på shopping, bakning av semlor, söndagsmys med tjejerna och lite sådana där måsten som tvätt och städ. 
 
Trevlig kväll, orkar inte skriva mer.... bättre än inget ;)

Lördagsmys!

Ligger i sängen och softar lite. Haft en riktigt lugn och skön morgon! :) Surfat runt lite på nätet och beställt en ny vårjacka, den är så tokigt fin, längtar tills den kommer hem och jag kan börja använda den :) Våren kom fort!
 
Ikväll ska jag och Åsa laga lite mat tillsammans, vi tänkte köra trerätters. Till förrätt blir det vitlöksbröd och tomatsallad och till efterrätt stekt banan med limesås, farinsocker och glass. Själva huvudrätten är ännu inte bestämd, men de kan nog tänkas bli nått med curry då vi båda är väldigt förtjusta i det.
 
Nu ska jag se på Hart of Dixie, sjukt bra serie! :) Sen ska jag bege mig in till stan för att kolla på lite kläder, vill ha ett par nya jeans, en kjol och en kort kavaj, undrar om jag kan tänkas hitta nått av det. Det återstår att se...
 
Har äntligen kommit igång med träningen igen! Härligt, kört tre gånger denna veckan och har just nu en tokig träningsvärk, gött att känna att man gjort nått nyttigt! :)
 
Nu kom min söta katt och la sig här brevid mig, myyyyyys!
 
Ha nu en go helg!
Hörs!
 
 

RSS 2.0