Sista veckan!

Så var dem över.... 4 års universitetsstudier är avklarade. Känslan är konstig och orden räcker inte till för att beskriva hur det kändes när vi väl var klara.

Men så från början, i tisdags förra veckan hade vi framläggning av vår uppsats. Sista grejen, sen var den liksom klar, helt sjukt, en termins jobb, 20 veckor, över efter en dryg timmes framläggning. Känslan efteråt var grym, vi hade gjort det, skrivit ett examensarbete. Blev lite rörd när vår handledare kom fram och kramade om oss och sa bra jobbat tjejer, man mådde så bra efteråt, kände sig så harmonisk. Något släppte och känslan var grym. Sen blev det lite lyssnade på andra seminarier och så hade vi ju en sista grej kvar, att opponera på en uppsats. I torsdags eftrmiddag var det dags för sista gången att prestera något, att sista gången gå in i en lärosal och ha en uppgift. Vi presenterade deras uppsats och sen var det dags för opponering och klockan halv fem i torsdags var det så klart. ALLT var klart! Varenda grej har vi gjort färdigt, ja känslan där finns det verkligen inte ord till. Helt sjukt! Så var man färdig Civilekonom! :)

Minns när man började och sa att shit jag kommer vara 24 år när jag är klar och nu står man här, färdigutbildad med en Civilekonomexamen, det känns inte fy skam alls inte! :)
Självklart firades allt detta till max! Vi började direkt efter opponeringen med segerskrik och sen sprang vi "ärevarv" på parkeringen haha! Sen hem och göra oss klara för firande på stan. Men hemma hos mig korkade vi först upp champangen, inget halvdant utan äkta vara, ja man tar ju bara examen en gång i livet.
Det var vi så värda, god var den med! :)
Sen bar det av ner på stan där vi mötte upp Hanna för mat på Platå, såklart skulle vi äta på ekonomhaket.
Vi beställda såklart in lite bubbel också, rose-bubbel, ska det firas så ska det!
Lyckliga Civilekonomer!

Fredagmorgonen startade vi med champangefrulle och fortsatte till skolan för mingel, tal och mer bubbel, sista gången ever i skolan!
Vår handledare höll tal.
Sen höll Nehler tal med såklart.
Så hade vi köpt en present med lite smått och gott i och lämnat till vår handledare innan minglet, kan säga att det var lite småjobbigt att hålla tillbaka tårarna då, skapligt rörd av känslan som infann sig att det verkligen är slut.
Fredagskvällen spenderades hemma hos syrran med familjen. Där grillade vi kycklingspett och åt tårta, drack bubbel och vin och hade en himla trevlig kväll! Sen var det lördag och dags för avslutningssittningen på Strandgatan 2, trerätters, vin, gyckel, tal, priser och massa påhitt.
Underbar middag, sen drog vi på mellanfest hos Andreas som bjöd på champange och lite senare gick vi den lilla biten tillbaka till S2 och dansade hela natten lång. Hade en grym kväll!

Tredagarsfirande som hette duga, underbart! Tack alla underbara för ett grymt firande!
Imorrn fortsätter firandet, då blir det examensfirande med släkten. :) Handlade upp typ halva Maxi igår, kändes så i alla fall.

Sista...

Har visst hunnit med lite annat sen sist också så fortsätter uppdatera er med lite bilder! :)
Toga! :)
Elinpiska spelen!
Platå, lånar en bild av dig Elin! :)
Massa skojligheter hela tiden. Allt är sista gånegn så vi bara kör. Imorgon är det måndag och då är det vår sista vecka, galet!
I torsdags åkte jag till landet där päronen bjöd på grillat och vin, underbart gott! Morronen efter blev det frulle ute i solen, lovely! :) Sen åkte jag till syss och var kattvakt och satt ute i solen och göttade mig. På kvällen blev det sommar-x, sista kravallen som student! Sjukt alltså! Igår var jag hos syss nästan hela dagen. Blev grillat för oss då med sen solade jag! :) Sen byggde vi säng och sängbord, fy fan vilket projekt! Vilken tid de tog, flera timmar, snacka om skruvar o grejer för en jäkla säng.
Nu ska jag städa här hemma! Sen ska jag till syss igen, vi ska bygga det andra sängbordet och grilla med päronen!

We did it!

Det har varit så mycket med allt och det har gått ut lite över bloggen. Sorry att jag varit lite frånvarande. Nu blir det en update på vad som hänt sen dess i alla fall! :)
Vi har hunnit med förslut som gick riktigt bra. Efter det blev det en hel del fix och sen körde vi slutspurten på uppsatsen. In i det sista har det varit kul och man har aldrig varit sådär som man ofta är i slutet av en kurs att fy jag kräks på det nu. Snacka om att välja rätt område när man tycker att det är kul in i det sista. Så i lördags körde vi sista fixet i skolan och tog sen lunch på donken i tornby där vi tog upp datorn och körde det allra sista petandet på abstractet. Kul ställe att skriva de sista på :P Sen var vi som två zoombies sm gick runt på tornby :P Vilken sista vecka, har varit så koncentrerade varje dag hela tiden och det kändes vill jag lova. Så i söndags blev den en sista genomläsning och i måndags körde vi det allra sista, lite småsmåfix, snacka om pet där. Men vi var så nöjda när vi skickade in det.
Fattar inte att det är klart nu, en hel termin har vi skrivit uppsats och nu är den klar. Galen känsla! Snackade om att vi firade sen då :) Då åkte skumpan fram.
På kvällen fortsatta vi firandet med första käk och rosé på Storans uteservering och sen blev det måndagsklubben på NH som hade premiär samma kväll.

RSS 2.0