Juletider

Har verkligen haft en underbar jul. Umgåtts med familjen och släkten. Ätit god mat, fått finfina julklappar, sett på Kalle (såklart!) och mycket mer. Måste verkligen säga tack för alla fina julklappar, är jätteglad för allt fint jag fått! :) Innan jul fick jag en underbart fin julblomma också, och krukan är sååå fin! Tack för den! :)

På julafton var jag hemma hos familjen och på juldagen bar det av till farmor och min ena farbror, där vi bjöds på traditionsenlig kalkonmiddag, underbart gott! På annandagen var det dags för lite jobb och jösses vad folk det sprang på rean, det kryllade av folk i huset! Alla butiker hade extraöppet från 10-17 så det blev en lång dag men den tg slut den också till slut :P Fick jobba extra i måndags med, då en av tjejerna var sjuka, och efter det blev det en sväng på Ikano, där jag hittade en fin tröja på rean :) Ska en sväng till Ikano ikväll med, kanske hittar jag något mer, vi får se.

Vann en auktion på tradera i måndags, ett par finfina jeans, hoppas bara jag kan ha dem nu också! Det återstår och se. Spännande!

God jul!

Dan före dopparedan idag, imorgon är det julafton. Galet vad fort det gått... Ikväll blir det uppesittarkväll med föräldrarna som kommer hit lite senare. Jag ska bjuda på potatisgratäng, kantarellsås och älgkött. Ska fixa iordning efterrätten straxt också. Julstämmningen är på topp med julgranen lysande och ljusen tända och julmusiken har gått varm hela dagen, mys!

Ha nu en underbar jul allihopa!

Dan före dan före dopparedan

Igår fick vi jullov :) Så skönt! Sista jullovet, känns lite konstigt, nästa jul har man förhoppningsvis ett jobb och då är det slut på julloven. Så ska njuta fullt ut av detta jullov :) Tror verkligen kroppen behöver lite ledigt, jag slockande nämligen i soffan framför tv:n igår kväll innan klockan ens hade blivit 22.

Igår var jag en sväng på Ikano och på Maxi och jag måste bara säga, shit va folk det var där, klockan var runt två bara och ändå kryllade det av folk, har alla ledigt eller vad? Jag gjorde det jag skulle i alla fall och sen begav jag mig hem igen. Väl hemma blev det lite julklappsinslagning, så nu är alla klappar inslagna och jag är redo för julen :)

Snart julafton ni :)


Lusselelle

lusselelle 11 nätter före jul....

Lucia idag, började morgonen med att se på lucia och käka frulle med tända ljus, mys! Idag blev det bestämt att vi ska till Ullared på torsdag. Då ska vi intervjua lite folk där och självklart passa på o shoppa samtidigt. På onsdag ska vi till Stockholm också. Massa skojigheter på samma vecka, me like!

Nu ska ja försöka läsa klart världens i särklass tradigaste case, sen sova. Så gonatt på er!

Hallojsi

Tänkte jag skulle blogga om veckan, men jag orkar inte riktigt så tänkte ja bjussar på en najs länk istället :) Har startat en blogg till, om assecoarer och det runt omkring för o väcka lite inspiration hos er som läser. Hoppas ni gillar mitt initiativ, så får vi se hur länge jag hålls med den ;)

http://itsthelittlethings.blogg.se/

Check it out vettja, och sprid gärna länken vidare om ni gillar den :)

See ya!


Alldeles alldeles underbar!

Lussebullsbak var det ja, bilderna dröjde lite jag vet ;) Men här kommer dem i alla fall.


Degen är färdigjäst, dags o baka!


Lite lusselängder blev det.


Lussebullar blev det också.


Sen blev det självklart lussekatter med.


Mer katter, lite större än de ovan, mycket godare så. :)


Färdiggräddade lussekatter, inga russin i mina, inget gott enligt mig.


Några med russin i också.


Lusselängd.


Lussekrans.


Lite olika stora :P Syrran ville ha små så det fick hon.


Nya naglarna! :)

I lördags blev det kalajs i Klocket, Isabel fyllde ett år i veckan. Här kommer en bild på födelsedagstjejan och hennes stolta storasyster.



I lördags kväll var det dags för sista Lusseballen, och det är galet vad roligt vi hade. Det bara får inte vara sista gången, vi bestämde att vi måste gå nästa gång med, så är det bara! Grym kväll verkligen, med massa flumm, underbart folk, najs musik, en alldeles alldeles underbar kväll! Älskart!

Totilas

I tisdags blev det klart vem som är den underbart fina Totilas nya ryttare. Efter VM blev han såld från Holland till Tyskland och Edward Gal och Totilas är inte längre ett ekipage. Numera är det Mattias Alexander Rath som ska rida den vackra hingsten, här nedan är ett klipp med den nya ryttaren på ryggen. Det kan nog bli några fina ritter framöver det där också.



Fullt upp

Dagarna bara springer iväg och tiden räcker inte till, Har hänt en hel del sen sist. I helgen blev det jobb, och jag kan säga att det tog sin lilla tid fram och tillbaka till jobbet i det mindre roliga väglaget, söndagen va värst, fy fasen vad det snöade när jag åkte till norpan på morronen där. På hemvägen va E4:an inte speciellt rolig heller, stundtals gick det i 30 km/h, det tog sin lilla tid att ta sig hem som sagt. Fick faktiskt skotta fram bilen innan jag tog sats och tog mig ut ifrån parkeringen där efter jobbet också, måste sett rätt skoj ut :P I lördags efter jobbet åkte jag hem till Sörping och bakade saffransbröd :) Väldigtväldigt göttit! Ska fixa bilder, förhoppningsvis imorrn.

I söndags efter jobbet var det så dags för lite köande, vi körde sleep-over i skolan. På lördag är det dags för luciakraballen och ja vill man ha en biljett så krävs det att man köar hela natten lång. Vi anlände dit runt 20.30 och ägnade kvällen åt lite film och snack, sen körde vi onlinepizza till kårallen, klockrent! Surt bara att strömen pajade så datorn höll inte så länge, men vi däckade på golvet där istället och sov en sväng av och till. På morgonen kom såklart ett lussetåg, lite stämmningsfullt sisådära, och vi körde frulle då i form av glögg, lussekatter och pepparkakor, inte fy skam den ni ;)

På måndag kvällen kom syrran hit, så nu har jag fått nya finfina naglar, juliga och fina blev dem! Tack! :) I tisdags kväll var jag och Maria på Tornby och kikade efter julklappar, jag hittade några stycken, så kände mig rätt nöjd. Ska försöka hinna lite mer julklappshandlade nästa vecka tänkte jag. Jag köpte mig även en plastgran :) Den är såååå fin, har pyntat den nu ikväll, mys! Brukar ju ha äkta gran men kände för en plast i år, så, så fick det bli.

Nae nu får det nog räcka för idag, världens längsta inlägg typ :P Jag hade kunnat skriva ännu mer, men de får allt räcka nu, så ni orkar läsa allt ;)

RSS 2.0