Klagosång

Varför ska alla klaga så hela tiden, va lite positiva istället vettja. Jag har jobbat i helgen, o hade hellre varit ledig, men jag tjänade pengar istället, najs de! Vi hade massor att göra igår, så va rätt trött efter jobbet, men dan gick ju jättefort, gu så skönt. Tåget va sent på vägen hem så trots att ja sprang så missade ja bussen, men va gjorde de, ja tog en annan buss, hamnade en bit hemifrån o fick mig en till prommenix ist, o en promenix i finvädret va inte fel alls. Väl hemma va de så dags för ett program på tv:n som ja brukar titta på, o hade sett fram emot att få se, men de va visst nått annat istället. Men inte gjorde väl de så mycket då hann jag ju laga mat tills idag ist. Kanske borde jag städat mer än jag hann i helgen, men att ja inte hunnit det måste ju tyda på att jag haft andra bättre saker för mig o de är väl fint de, o till råga på allt hann ja me resten av städandet nu på kvällskvisten istället. O nu är det knappt två veckor kvar tills sommarlovet på hela 11 underbara veckor :D

Så kom igen, se saker ifrån dess ljusa sida vettja. Ja känner mig himla positiv just nu som ni hör ;) Så försöker smitta av mig av detta till er. Så kom igen nu, nu kör vi, knappa två veckor kvar innan sommarlovet =)

Nu säger ja trevlig kväll o beger mig till sängs. Gonatt!

Dude, where´s my car?!....

Dagen började me lite lyxig frulle, smoothie på youghurt o blåbär, kaffe o ett glas proviva o till det en macka med kalkon o saltgurka. Underbart gott o underbar start på dagen.



I skolan idag fick vi tillbaka tentan i finansiell ekonomi, o shit va skönt d e eo ha sett de på pränt nu, vi fixade de. Ja nu har jag nog insett att de gick vägen o de känns så fantastiskt skönt! :)

Till kvällen blev de lite käk på stan o sen blev de en sväng på karamello för o ladda upp inför SATC2. Premiär ikväll vare o självklart skulle vi gå på den jag o Elin, vi skulle eg gått igår på smygpremiären men de biljetterna försvann snabbare än snabbt så vi fick ge oss till tåls en dag till. Shit va filmen gick fort då, kändes inte som 2,5 timme inte, helt plötsligt va de slut liksom. Filmen va riktigt bra o kvällen va himla trevlig. Sen hjälper ju sällskapet till att göra kvällen ännu bättre, älskar våra associationer till allt o ingenting. De där är ingen hund, de där är en fjös, de där är inte ens en fjös, de där är en liten jäkla fjös. Hahaha, vart får vi allt ifrån. Vi bara spinner vidare, hahaha....

O sen på vägen hem va händer inte. Jo vi kommer ifatt en bil som de står DUD på, o min första tanke va hahahaha DUDE ;) O ja bara kör då, DUDE, kolla på Elin för reaktion o hon bara hahah DUDE o pekar på bilen när hon då precis sett va de står på reg-skylten. Sen kan ni ju bara gissa va som hände. Dude wheres´s my car? Dude there´s your car. Yee, there´s my car, o så höll de på me oss skrattandes som tusan. Älskar den där filmen, den e ju bara för rolig :P O så va de en skraltig jäkla rostig gammal volvo me, haha kan de bli bättre, fast inte en liten fjös som i filmen utan en kombi faktiskt haha. Ja ni hör juh, vi har haft en himla kul kväll.

Nu ska ja ta o bege mig mot sängen. Imorrn äre fredag o då blire skolan o sen hemhem för o få nya finfina naglar :)

Dags o pröva nått nytt


Va o handlade efter skolan o när jag kom hem blev de lite receptsurfande på nätet för o få lite inspiration och kom fram till att ja skulle göra lasagne. Men tråkigt med helt vanlig lasagne med bara köttfärs så hade i spenat o fetaost o hackad paprika överst o sen toppade jag de hela med riven ost. Tycker de e roligt att exprimentera lite o hitta på eget o oftast brukar de bli himla lyckat o likaså denna gång. Jättegott blev de :) Gjorde lite sallad till också, lyxig kvällsmat!


Himla gött!

Volatilt

Blev lite fest i lördags för o fira det trevliga tentabeskedet, de blev förfest hos Teresia i ryd, mkt trevligt. Sen blev de HG på det. Det var rockkväll där så musiken va kanske inte riktigt i vår smak men framåt småtimmarna blev de faktiskt rätt bra musik där ett tag men den försvann efter ett tag den med tyvärr, men ett tag var de bra drag på dansgolvet där.

Jäkla volatilt vädret är eller va säger ni, ena sekunden massa sol o sen massa moln o sen spöregn o så sol o så regn, va e de frågan om?!.... Ge oss sommar o sol nu tack!

Två o en halv vecka kvar nu bara, de närmar sig sommarlov nu ni, o som ja längtar. Man går nog inte på helfart nu inte, man har nog tagit ut lite sommarlov redan nu tror ja :P Speciellt efter att ha klarat den där hemska kursen, vi e så värda sommarlov nu!

Underbara fredag

Svävar på små fluffiga moln av lycka. Fick tentabeskedet idag o de va ett bra sådant, så är så glad att jag inte vet var jag ska ta vägen. Helt galet gladatt den är avklarad liksom. Satt så himla fint de här. Jag o Elin firade kanonbeskedet me att dra ner till schtan, där blev de iskall öl på NH:s uteservering, de satt inte alls fel i värmen o solen. Sen blev de glass på de o sen gick vi runt i lite butiker. Kanonfredag helt enkelt, dan kunde inte blitt bättre :) Fick besök av päronen oxå, på en snabbfika, trevligt :)

Nedan lite pix från NH:s uteservering me varsin iskall heineken



Vikket firande :) gött!

Coolingen njuter

Imorrn lutar de åt fest på flamman, vi tyckte de va dags o pröva de nu, vi som aldrig varit där :P hehe... illa med tanke på att vi pluggat i nästan tre år nu. Nu ska ja njuta av resten av denna underbara fredag, hoppas ni haft en lika bra dag som mig :)

Finväder

Har haft skola hela dan idag, som vanligt ,men mestadelen av dan har spenderats ute i friska luften o i den värmande solen :) Underbart har det varit, kanonskönt o varmt, vi satt i bara linne o njöt för fullt av värmen. Hade föreläsning imorse 8-10 o sen satt v ute o lästa till kl 15 då de va dags för ännu en föreläsning. Har fått lite fina märken av linnet nu hehe, najs me lite början på brännan :) Himla skönt va de o komma hem efter en heldag i skolan o inte va helt slut, man blir så mkt piggare av frisk luft o sol. Va inte alls lika jobbigt o plugga när man fick sitta ute o göra det. Så orkade ta hand om disken när jag kom hem med, skönt o få de avklarat med.

Imorrn får vi visst veta hur de gick...

Fullt upp

Ingen lugn stund nu inte. Fullt upp har vi haft med den första rapporten i nya kursen, men nu är den klar o de känns himla skönt. Imorrn är det bara påt igen o dags för nästa rapport, de e ett himla tempo kan man säga. Ingen slappkurs såhär innan sommarn inte utan full fart. Men tiden går fort då så snart är nog sommarlovet här :)

Helt slut idag efter skolan men gjorde en kraftanträningning o tog mig ner o handlade lite iaf, va alldelles för tomt i kylen så de behövde fyllas på lite nu.

Ligger typ däckad i soffan av trötthet o ser på greys just nu, så fick bli bloggande i pausen. Sen är det dags o sussa så man orkar studsa upp tidigt imorrn igen.


Hoppet lever

Jobbhelg i helgen, vikket gick finfint o igår blev de kalajs i klocket efter jobbet. Vi firade Emelie O Alicia, men även jag fick ett par försenade presenter, trevligt! :) Sen blev de söndagsmys me film på kvällen.

Idag har vi jobbat på me rapporten som ska in på onsdag o de känns som om vi nog kommer hinna få ihop de, så de känns skönt. Hoppet ökades på lite idag me gällande tentan så hoppas, hoppas, hoppas nu. Vill bara veta nu, så man slipper ovissheten.

Nu e de bara fyra veckor kvar sen är det sommarlov :) skönt!


Måndag a.k.a. fredag

Typ söndag igår vikket betyder måndag idag men fredag på samma gång, najs. Varför ser inte fler veckor ut såhär. Va på harrys i onsdags o såg på Björn Rosenström :) Han va klockren, o de va riktigt kul o bra :) Bara pissvädret som förstörde lite, spöregn o åska e ingen höjdare inte när man cyklar inte :P Dyngsura vart vi på väg till stan kan ja säga.

Nu ska ja sätta på en film tror jag, mår sisådär alltså, himla ont i huvudet, tror de får bli en kopp kaffe till filmen. Sen ska ja ut o hämta tvätten, va bäst o tvätta jobbkläderna för de e ju jobbhelgsdags efter att ha vart ledig två helger på raken. O på söndag blir det kalajs också, trevligt! :)


Tackar tackar :)

Ville bara passa på o säga tack till er alla som bjöd på grattishälsningar igår :) Tack tack till er :)

Nu ska ja se om ja kan hitta lite fjuktad tojk tror ja hehe :P Jaja, ni fattar va ;)


B-day

Födelsedag idag :) Unnade mig sovmorron, sen blev de lite pluggande i solen ute på gården. O på eftermiddan fick ja besök av mamma o pappa o delar av släkten :) trevligt trevligt :D De blev tårta o kakor o ja fick massa skojiga presenter :) Har haft en kanonfödelsedag helt enkelt. :) Tackar tackar för det :)


Smajl

Är så glad att förra kursen e avslutad, även om tentan bara va skräp.... O snart är det sommarlov o vi har då klarat av tre år av vår utbildning o har bara ett år kvar. Ja man kan inte annat än le, de känns fint. Längtar till sommarlovet :)

Har bakat tårtbotten o kolakakor såhär på kvällskvisten, för imorrn får jag besök :)

Nu ska jag ta o bege mig i säng. Gonatt på er! 


B-day party

Igår kväll va de dags för kallilas hos mig, blir ju ett år äldre på tisdag så de firade vi igår :) De blev en klockren kväll med underbara vänner. Lekarna verkade uppskattade o de gick in för det hårt o va himla duktiga :) Bra jobbat hörrni! Fick finfina blommor, vin o ett presentkort som ska användas till o köpa mina efterlängtade converseskor :) Måste bara bestämma va de ska bli för färg nu :P De är inte lätt när de e svårt inte ;) Tack så jättemkt för igår och för de finfina presenterna =) Bjussar på lite bilder från gårdagen :)


Vi inledde kvällen med charader, här är hanna i full gång.


Sen skulle det letas gömda små lappar i trapphuset, de vart ett himla springande o hojtande här, väldigt kul o se :)


Roligt är det o leka eller vad säger ni :P hehe..


Sen skulle doftkänslan testas, vad är det för krydda egentligen?


Ölen frös visst till efter att ha legat i fysen, men visst gick den o dricka för de.


Schtekarn :P Matdags


Köksfest :) Älskart! Mysigt me massa folk i mitt lilla kök :)


De bjöds på skönsång :)


O sen blev de tårta :) Himla god blev den!

Ja de va gårdagen det, en klockren kväll helt enkelt! :)

Nu njuter jag för fullt av att vara helledig :) Inget plugg o inget jobb, underbart! O imorrn får vi sovmorron med, hur skönt låter inte det :) NU blir de söndagsmys. Trevlig kväll på er!

God morron lördag!

Har precis käkat långfrulle, de måste va något av de bästa med att det är helg o man är ledig, man kan sitta länge o bara njuta av frullen o av att man inte behöver stressa o ska iväg, gillart! Sitter nu med en kaffekopp o njuter för fullt av att ha en helledig helg :) Ska snart fixa iordning lite till här, ta en dusch, åka o handla, fixa tårtan o sen börjar det nog närma sig kalajs. Ser fram emot de som tusan, de kommer bli grymt :) O massa trevligt folk, kan de bli bättre!:)

Lovely

Tårtbottnen ser jättefin ut o de doftar ljuvligt i lyan av nybakat blandat med tvättmedel från tröjorna som hänger på tork. :) lovely! Höll på o somna till filmen här nyss så ska nog gå o lägga mig nu ist. Har ju en del att styra med imorrn innan de e dags för fest så bäst o sova så man orkar upp skapligt imorrn. Men första ska ja ge mig lite välbehövlig o välförtjänt sovmorgon, najs! Så gonatt på er!


Fredag!

Måste bara visa upp mina finfina nya naglar <3 Gillar dem himla mkt, de blev himla fint o härliga fina färger blev det också :) Sys va här förra helgen o gjorde iordning dem.




Håller på o bakar tårtbotten till kalajset imorrn. Har grejat en del med lekarna o börjar få ordning på de :) kommer bli skoj de här ni :) Lyan e ren o fin med, o håller på o tvättar, de börjar ordna upp sig nu, skönt!

Nu ska ja ut en sväng i tvätten o sen blir de filmmys, fredagsmys på hög nivå med andra ord, gillart starkt!
Trevlig helg!

hehe...

Hittade en klockren kommentar nyss så den måste jag sjklart bjussa er på:

Går det inte att laga med silvertejp är det trasigt.... nej nej, så här e de, går de inte o laga med silvertejp så har man tagit för lite ;) haha... Tyckte de va rätt roligt, är rätt lättroad just nu också, allt e roligt i relation till tentapluggandet, så de här va på min nivå precis :P

Har gjort memorykort på massa kortsvars o sant/falskt frågor idag o gått igenom dem sjuttio-elva tusen ggr eller nått åt de hållet iaf.... känns som miljontals ggr, men tror de sitter relativt bra nu iaf :) så hoppas som tusan på att de kommer några av dem, eller varianter på dem, så ja kan skrapa ihop lite poäng på dem. Har nu gett upp tentapluggandet, nu är det bara att hoppas hoppas hoppas för allt man e värd att de går vägen! Nuär huvet verkligen fullproppat med info o formler o siffror så nu finns de inte plats för nått mer. Hoppas man kommer ihåg vad som ska va till vad bara o inte blandar ihop allt för de e ett virrvarv av grejer de här......

Men men nog om de nu, imorrn e de över, snart e vi där. :) Efter tentan blir de hem o luncha, baka o städa, sen handla inför kalajset på lördag o sen hem o tvätta o planera lite inför festen. Hoppas vädergudarna kan va me oss lite också just nu står de att de ska regna av o till på lördag men än kan de hinna ändra på sig så de hoppas vi på :)

Nu blir de tv-mys innan de e dags o sova för o va pigg imorrn. Trevlig kväll på er, o imorrn är det fredag om ni nu missat de :) wiiiiieee!

Tentaplugg

Bara pluggar o pluggar o pluggar just nu, händer inte mycket annat alls just nu. Så har inget roligt o uppdatera om, pluggandet tar det mesta av tiden för tillfället. Längtar till fredag kl 12 då de äntligen e över, de ska bli så skönt. O hoppas hoppas hoppas allt ja kan att man kan skrapa ihop tillräckligt med poäng så man fixar de här, vore så underbart skönt. Återkommer väl me lite skojigare saker när de här e avklarat :P

Sköna maj!

Ska precis gå o lägga mig så får bli ett kort inlägg idag. Sista veckan nu innan tentan på fredag, känns jobbigt o skönt på samma gång. Skönt att de snart e över men jobbigt då jag inte förstår hur man ska kunna lyckas lära sig o minnas allt detta på detta få dagar som e kvar. Vi har pluggat som tokar hela kursen, från dag 1, så ska bli skönt o snart ha tentan överstökad. O när den e avklarad väntar trevligheter i helgen, ska bli lite kallilas då :) Har vart väldigt produktiv idag, plugg från halv åtta till fem o sen hem o käka, deklarera, diska, promenixa, tvätta, o plugga lite till o sen handla med. Kan säga att ja e trött nu :P

Imorrn blir de nog speedway premiär för min del för i år, första hemmamatchen, o de e östgötaderby så de går ju knappt o missa, men får se hur plugget går o om jag känner att ja har tid att åka till nkpg, hoppas de :)

Nu sova, natti på er!

Valborgshelgen

Helgen har varit helt underbar, ville inte åka hem idag, utan hade gärna stannat ett tag till! När vi anlänt till Uppsala i torsdags så blev vi avsläppta vid domkyrkan o begav oss därifrån i riktning mot vandrarhemmet, hittade rätt direkt, utan problem, bra jobbat av oss som aldrig varit i uppsala förut tycker jag. Väl där så hade vi förväntat oss ett lite slitet vandrahemsrum, lite sunkit sådär, men nej nej, ack så fel vi hade, vi hade fått en finfint hotellrum :) De satt ju inte fel, den uppgraderingen gillade vi starkt, allt till samma pris såklart, snacka om billigt hotell!

På hotellet fanns det även en restaurang där vi käkade båda dagarna, första dan blev de pizza för min del o elin köpte nån form av grillmackor med sallad. Dan efter på kvällen åt vi fläskfilespett med klyftpotatis o salsasås o rödvinssky. Hittade lite trevliga grannar på hotellet i torsdags kväll så dem festade vi med då, o självklart va vi inne i stan o kollade läget med. Igår hoppade vi upp runt åtta o begav oss mot ekonomikumparken där det blev campangefrukost. Vädret var helt underbart, snacka o att vi trivdes, vi va kvar där länge o njöt av de underbara vädret o snacka om att de va fullt me folk, helt galet mycket folk på ett o samma ställe.

Sen bagav vi oss mot stan för lunch, hamnade på saluhallen som på kvällen även är nattklubb. Efter lunchen, runt halv tre så ställde vi oss i kö för o va me på champangegaloppen, o orden räcker inte till för o beskriva detta, man måste va där. Detta måste upplevas, de va helt galet, o så sjukt kul. Att köpa champangeflaska på champangeflaska bara för o spruta ner folk :P Ja som sagt de måste upplevas, så sjukt kul!

Igår kväll va vi på Norrlands nation, stort va de o de ena dansgolvet hade riktigt skysst musik på så där skakade vi loss bra länge, trevlans! :) När vi sen skulle hem lyxade vi o tog taxi, o ja älskar taxi uppsala, hahaha! Bästa telefonnummret ever: 123456 :P kan de bli bättre liksom ;) Klockrent!

Ja helgen har helt enkelt varit helt fantastisk, o nu förstår jag verkligen varför alla säger att de e till Uppsala man ska på Valborg, för this is the place to be! Alla ni som inte upplevt detta har missat något, o alla superlativ i ordboken räcker inte till för att att beskriva denna klockrena helg. Jag o Elin har verkligen haft en underbar helg o sällskapet gjorde bara saken bättre, tack för en grym helg!

Bjussar på lite bilder från helgen här! Enjoy :)


Första ölen på bussen upp


Elin i parken på Valborgsmorronen


Där bjöds de på champangefrulle, himla najs!


Inne på champangegaloppen


Gick åt lite flarror skumpa, detta va bara en bråkdel av alla flarror som låg på backen.... Sanslöst!


Elin är blöt :P


O de e ja också :P


Lyxkäk igår kväll på hotellets restaurang, väldigt gott!

RSS 2.0