Peppad

Har förenat nytta med nöje idag och suttit ute i solen och läst och jäst, göttit! Snart ska jag tvätta men innan dess ska det bli lite kaffe tänkte jag.

Imorrn bär det av mot Uppis, längtar, mindre än ett dygn innan vi är på väg. Kl 14 imorrn drar vi på äventyr! Valborgsfirandet förra året var minst sagt grymt och detta kommer bli minst lika bra, det känner jag på mig :) Har hämtat upp väskan ur källaren, skrivit packlista och ska ju som sagt tvätta lite snart så jag kan packa sen.
På söndag ska vi fira min älskade mamma också som blir 50år! :) Så det här kommer bli en underbar helg! :)
Påskhelgen som var, den var också kanon, var på landet, fick lite sol och umgicks med familjen och några av kusinerna, farbror och faster. Åt god påskmat och fick påskägg :) På kvällen blev det utgång med en kompis i Linkan, blev en sväng på Harrys. I söndags var vi hos farmor och i måndags var jag hos syrran på salongen en sväng, sen gick vi på stan och sen åkte vi hemhem och blev bjuda på käk. Sen åkte vi förbi där syrrans kille var på väg mot Linkan och fick se hans arbetsgivares alla djur, ska visa er bilder tänkte jag, men orkar inte just nu. Innan det bar av hem sista biten mot Linkan var vi även förbi i nya huset dit syss och killen ska flytta om en dryg vecka. Finfint! Det kommer bli kanon det där tror jag!
Nu kaffe, sen tvätta, sen packa. Ha en grym kväll och hörs vi inte innan så ha en underbar Valborg!

HOFFMAESTRO

I torsdags var vi på Cupolen och såg på Hoffan, grymma som tusan. Hoppade runt och sjöng för full hals, klockren kväll! Vi började kvällen på Platås uteservering med mat och öl, galet gott! Hamburgare och plankor beställde de andra. Jag tog grillad bakpotatis med entrecote, grillade grönsaker, rödvinssky och berne. Kan säga att det var sjuuuukt gott, berne har jag inte ätit på superlänge, trevligt att den var gjord så att jag kunde äta den :) Här kommer kvällen i bilder! :)

Sommarvärme!

Alltså shit vilket väder det var igår, sommarvärme i april. Svettades juh ute i solen, galet skönt var det. Fick lite färg också, gött! Ville inte gå in för att laga mat ens så blev en sväng till Coop för att köpa en sallad.
Typ lika fint väder idag och vi körde lite plugg ute på gården på eftermiddagen och självklart blev det lunch ute i solen med.
Var ute en sväng med Disa och gick igår, kan säga att hon var mer grå än vit när vi skulle gå in ;) Rullar man sig på asfalten så blir man smutsig! Fick torka henne med en blöt handduk när vi kom in för att få bort det värsta, inte alls poppis.

Möhippe-middag

I lördags efter jobbet blev det som rubriken lyder möhippe-middag på Riva för Christel. God mat, gött vin och trevligt sällskap. Riktigt trevlig kväll helt enkelt! Fick hela restaurangen att ställa sig upp och skåla för henne :) Här kommer lite bilder.

Irriterande....

Alltså varför fungerar det inte att blogga från mobilen, det stör mig rätt skapligt! Får det inte att funka trots flera försök, surt!
Har njutit av en välbehövlig sovmorgon idag och har precis druckit upp kaffet. Nu ska jag fixa lite här innan det blir att sätta sig ute i solen och njuta av vädret och läsa lite tills imorgon. Njut nu av vädret ni med!

Parteeeyyyy

Ja kravall blev det förra torsdagen efter att ha kirrat en bille lite sent sådär, gött! Hade en sjukt underbar kväll som bara var helt grymt kul! Började med förfest hemma hos mig och gjorde sen kårallen hela natten. Avslutade natten på Mc Donald´s innan det bara av hem igen. På fredagen tog vi oss upp jag och Elin efter sådär 4 timmars sömn och begav oss till Peking för att få nya fina naglar och jag fick bli lite mer blond i håret. Sen i lördags blev det HawaiIE-fest, först var det förfest/utflyttningsfest och sen blev det NH på det. Massa folk och en helt fantastisk kväll med massa skojigheter och sjungande för fulla muggar. Köksfest och discodukar, hur grymt som helst! Fantastisk helg helt enkelt! Blev sommarkläder och blommor, och sådana där hawaie-halsband ni vet och klackar, finfint! Hade mina nya avklippta jeansshorts, finfint!

Alla va så fina :) Snodde en bild av Elin också, kommer här, roligt med köksfest!

På lördag förmiddagen var jag hemhemma också, tvättade bil och bytte till sommardäck, gött med sommarsulor! :) Bilen blir så mycket snyggare i det, känns som om sommaren verkligen är på väg när man fått på sommarsulor.
Veckan har bestått av massa småfix med uppsatsen, nu väntar vi på att vi ska få till ett möte med handledaren, så att vi sen kan gå vidare med nästa grej, känns riktigt bra. Imorgon på förmiddagen blir det lite fix med uppsatsen och sen ska jag hinna med att dammsuga med innan jag drar mot norrpan för lite jobb. Blir tredagarsjobb denna helg, blir nog kanon.

April

Redan april och flera dar in i månaden dessutom, det är galet vad tiden går, nu är våren här får man väl ändå säga, det är ju underbart! :)

Till helgen ska vi på HawaiIE-fest, ska bli riktigt kul :) Sommartema, då känns det verkligen som om den är på väg. Funderar på lockar i håret, så tänkte det kunde passa och visa frisyren från nyår, då blev det med lite lockar i håret.


Strasspärlor i håret blev det också men dem skippar jag i helgen, de pssar sig bättre till nyår.

Håret ser rätt mörkt ut konstaterade jag, blonderade det ju för inte så länge sen, så här är en mer up-to-date bild på färgen i håret.


Sådär kvalité, men ni ser ungefär. På fredag ska det bli ännu lite mer blont, jämna till det lite bara, kommer bli kanon :) Ska få fina nya nails på fredag också, syrran kommer hem redan imorgon. Längtar, de vill inte riktigt va med längre och ska bli kul med något nytt, som alltid :)

Häromdan hade vi systuga som mamma kallade det, då skrattade jag och sa jag vet inte om vi syr så mycket, vi klipper mer, ja de e ju sant höll hon med om. Jag klippte sönder ett par jean, en skjorta och klippte av ett par andra jeans så jag fick mig ett par shorts. Väldigt roligt hade vi :)

Helgen har bestått av jobb, jobbade även i fredags, skönt att få in lite extra pengar nu när jag bett om ledigt vid valborg och första maj. I lördags efter jobbet blev den en sväng till Motala för att fira Elin som fyllt år, hon bjöd på godsaker och en supergod tårta som hon verligen lyckats med. Blir så glad när ens kära vänner tänker på en och bakar och gör saker som jag också kan äta! :)

I veckan har vi fixat med uppsatsen och det känns som om vi verkligen kommer framåt, gör klart grej efter grej och verkligen jobbar på bra. Känns som om vi ligger till bra och det känns skönt.

Nu ska jag gå ner och se om det kan tänkas finnas någon tvättid som man kan boka, sen ska jag diska och laga mat. Ha nu en trevlig kväll!

RSS 2.0