Sista året...

Så va sommarlovet slut, de gick ju hur fort som helst, känns inte alls som om de gått 11 veckor, men på nått vänster har det visst det. Det har vart en riktigt finfin sommar o man kan ju inte klaga på att man va ledig i början av sommarn när det va så fint väder, ibland har man tur :) Idag börjar skolan igen, vi har introduktion i eftermiddag. Helt galet att vi börjar sista året, fjärde året idag, men det känns spännande också. Har ägnat förmiddan åt att fixa lite här hemma och tagit hand om disken. Ska tvätta lite också tänkte jag. Skönt o ha sånt fixat när skolan drar igång liksom.

Har gått o blitt sjuk med lagom till skolstarten, bra jobbat :P Vaknade igår me halsont o de tycks bara bli värr o idag e ja snorig med, så här kom visst höstförkylningen som ett brev på posten. Jaja, de går väl över de me, snart hoppas jag!

Frillan

Oki lite försenat ja vet :P Men här kommer den, en bild på nya frillan. Finfint blev de tycker ja :)



Bilden är från igår då det var förfest hos mig, himla trevligt o sen blev det Harrys. Tack för en trevlig kväll! Köpte mig ett par nya jeans igår på stan efter jobbet så de hade jag på mig igår, de e himla fina! O hittade två par skor också :P Ja jag vet att ja hade massor av skor innan, men va tusan skor kan man väl aldrig ha för många hehe :) Hade ett par av dem på mig på kvällen, o de kändes att de va klackar på dem du, inte van vid de inte haha men sååå fint va de, o ska man va fin så får man lida pin heter de ju o de kände jag allt av igår.

Feiiiiint!

Håret blev jättefint e så nöjd, ska försöka fixa en bild lite senare sen eller imorrn o lägga ut så ni får se! De åkte av sisådär 20 cm iaf :) O de känns jättebra, de e fortfarande långt men inte galet långt som innan, nu kan man göra lite med det istället för att de bara e långt o man bara vill sätta upp de så man blir av med det.

Besöket i Tornby gick bra, så nu är det bara att vänta på att min iPhone 4 ska dyka upp :) Inom tre veckor ska den va här, längtar! :) Wieee va skoj med en ny telefon!

Igår blev det München Hoben =) Fjärde året i rad, såååååå kul att ha gått på alla! Klockrent!

Nu ska ja dra in till Tornby en sväng o kika på lite blandade grejer o handla lite. O ikväll blir det käk på stan med en kompis. Imorrn ska jag jobba 8-15.30 sen blir det bara hem o ladda om för förfest o sen utång på det. Det blir förfest hos mig, så välkomna, hoppas vi ses!

Fullspäckad vecka!

I måndags blev det en sväng till Motala för lite fest o igår blev det en sväng till Norrköping för o se på Speedway. Tyvärr blev matchen inställd då det regnade som tusan precis innan matchstart så banan blev alldeles för blöt. Idag ska jag en sväng till Tornby och fixa med lite grejer :) Spännande! Sen ska jag hemhem till Södeköping för det är dags fö ett besök hos frissan idag :) Ser verkligen fram emot det! :) Tror jag har bestämt mig för hur jag vill ha det, men vi får se om de e så de blir eller om frissan har några andra idéer kanske..... Det återstår att se :)
Dags o göra sig klar för o åka nu då! Ha en najs lill-lördag nu! :)

10 veckor!

Har jobbat hela helgen o de har varit Augustifest i norpan så vi har haft rätt mkt o göra om man säger så ;) Gårdagen va typ helt sanslös.... men idag har det varit lugnt o de va himla skönt med tanke på hur trött man va efter igår. Idag efter jobbet blev det en sväng hemhem där päronen bjöd på grillat, himla gött! Jag försökte leka teknisk oxå o hjälpa pappa med datorn o hans telefoner o de tog sin lilla tid men de blev ordning på de efter ett tag iaf!

Nu har det gått 10 veckor av sommarlovet, de e ju helt galet de! Hur fort har de inte gått liksom....?! Imorrn börjar den allra sista veckan, den elfte sommarlovsveckan, sen börjar skolan igen o de e dags för sista året!

Nu ska ja nog gå o lägga mig snart tror jag, gonatt på er!


Ullared!

Har varit i Ullared idag :) Så kul, de va ju väldigt många år sen sist. Studsade upp kl 4.00 inatt :P inte pigg då inte men upp kom ja på nått vänster o en stund innan 5 satt jag i bilen på väg mot Mjölby där jag skulle bli hämtad. Sen bar det av nedåt o de blev en bra sväng inne på Gekås o sen lite kikande i de kringliggande affärerna med. Hittade massa saker o kom hem med tre stora kassar o lite grejer till utanför :P Men det dyraste jag köpte var en badrumsvåg för 129 kr då min gått sönder, så jag hittade rätt billiga saker kan man säga. :) Är jättenöjd med dagens inköp o har plockat ordning på det mesta av dem med. :) Himla fint blev det här hemma med lite nya grejer :) Nu e jag dock rätt trött så ska bege mig till sängs, för imorrn ska jag jobba extra 11-17 så bäst o va lite pigger då kanske ;) Sen blir det Rix Fm-festivalen på kvällen här i Linkan efter jobbet, tror det kommer bli trevligt! :)

Suss sött ni därute! See ya soon!

Fullt upp!

Fick besök på fm idag men de blev ingen sväng på stan, vi stannade hemma o bakade moccarutor o körde fika här ist, o de blev himla gott kan jag säga! Sen på kvällen har jag engagerat mig i att tvätta lite, vilket verkligen behövdes. Blev medbjuden till Ullared på torsdag :) o de ska bli så kul, de va massor av år sen ja va där senast! Ser verkligen fram emot det! :) Sen blir det jobb fre-sön o på fredag kväll ska vi hinna med lite käk på stan o ett besök på rix fm-festivalen.

Semester

Så skönt med lite ledigt! I lördags blev det en sväng till Norrköping då de va kalajs för två av kusinerna. Sen blev de en snabbsväng hem o sen bar det av ner till stan för o umgås med lite trevligt folk. De blev en sväng på NH:s uteservering, käk på Mozzarella o så va vi på Keep it loud-festivalen som East fm anordnade.

Imorrn blir det en sväng på stan för o träffa en kompis som jag inte träffat på väldigt länge, närmare bestämt ett år tror jag. Så e de när man inte bor på samma ställe o har fullt upp med pluggandet på olika orter.

Nehe nu ska de bli tv-mys här, ha en trevlig kväll!

Sov!

Ja jag borde verkligen sova just nu, men blev alldeles för pigg efter att ha duscat så har inte riktigt kommit dit än, men ska gå o lägga mig straxt. Är ju bara en dag kvar nu :) Så gör inget att de blir lite sent ikv. Ska nog klara morrondan ändå hoppas jag på. Längtar så tills imorrn kl. 19.30, då väntar 6 lediga dagar, åh de ska bli så gött! Sen blir de jobb fre-sön nästa helg o sen blir de lite mer ledigt! :) Behöver verkligen lite ledigt nu känner ja, ladda upp för sista året, helt galet, sista året, jösses va bra de känns. :) Nehe nu säger ja tack o hej o gonatt, nu ska här sovas.

Fredag den 13:e imorrn.... Hoppas de ska gå bra o jobba ändå ;) hehe....

Jobb, jobb, jobb....

Trodde att de va näst sista jobbdan idag, skulle va ledig imorrn o sen hade jag bara fredag kvar. Men tji fick jag, så blev de visst inte. Så säger katschiiiing o är nöjd över att ja kommer tjäna lite mer pengar istället. Ska jobba imorrn med o sen nästa helg också. Kommer sitta så fint när lönen kommer sen, då kommer man va glad över de här extra dagarna. Nu närmar de sig, på fredag drar de till Cypern. måste säga att de känns sådär att ja inte kan följa med. Men väl hemma kan ja ju lika gärna jobba lite o tjäna lite pengar istället.

Nehe nu ska ja bege mig i säng tror ja, så ja pallar jobb imorrn o fre innan de blir lite ledigt! Natti natt på er!

Helg!

I fredags kväll kom Elin o Emelie hit till linkan på besök. Grymt trevlig kväll hade vi, de va verkligen dags nu, de va allt för länge sen vi sågs. Vi käkade o drack gott o lite senare tog vi en sväng på stan. De va fredagsmys av rang de! O vi har redan bokat nästa gång, o tills dess dröjer de inte lika länge som till denna gång. På dan var ja i peking o fick nya fina naglar, e galet förtjust i dem, de e så himla härliga, grymt tuffa! O sen när ja kom hem åkte ja en sväng till stallet för o kolla till hästarna, o ge dem vatten o käk, o de e ju himla härligt o mötas av gnäggande hästar i hagen! :) De gör en glad de, de e ju för härliga! :)

Ledig

Ledig idag o imorrn o har fått njuta lite av solen idag, skönt! O sen har jag tvättat o grejat lite här hemma. Borde verkligen städa också men e lite förslappad så har inte riktigt kommit dit än :P men hoppas ja orkar va lite duktig om en stund. Imorrn ska ja till norrpan o få nya naglar :) Ska bli kul med lite nytt nu! Igår va vi en sväng på Storan på kvällen, har aldrig vart där förut faktiskt, så de va trevligt. Vi drack lite gott o satt o snackade, himla trevligt sätt att spendera sommarkvällen!


Annie drack vin

o ja drack öl, o vi kan ju lätt säga att de va en skaplig skillnad på glasen :P


Sol

Idag har vi ju faktiskt fått se en hel del sol :) tack för de, man har ju liksom undrat vart sommaren har tagit vägen. Men imorse när jag va på väg till jobbet då regnade det men nu e vädret desto finare, o de skulle visst bli lite sol imorrn med. Så de hopppas ja på, för ja e ledig imorrn. Igår efter jobbet blev det en sväng på stan o ja hittade en finfin väska som fick följa med mig hem, gillar den massor!

Igår på bussen på väg hem o likaså i förrgår lyckades bussföraren köra fel, igår åkte han bara rakt fram o när han kom på att han åkt för långt slog han nästan på en tvärnit. O i förrgår ja då svände bussen åt fel håll o mitt i svängen blev de också en tvärnit då han plötsligt mindes att han skulle ha åkt åt andra hållet. Inte lätt när det är svårt inte :P De måste vart trötta eller va tror ni?...


Utgång

Igår efter jobbet blev det hem en snabbis, packa ner lite grejer o ta en dusch o sen begav jag mig till Annie. Hon bjöd på himla god kycklingsallad o så blev de vitt vin till det. Sen gjorde vi oss klara till najs musik o begav oss lite senare mot stan där det blev utgång på Harrys. En himla trevlig kväll hade vi. Vi träffade lite kul folk o jag delade taxi med tre andra hem, o de bästa va att vi körde drive in på Mc Donalds i taxin på väg hem :P hahaha så jäkla kul. Idag har jag engagerat mig i att tvätta jobbkläder o nu håller jag på o lagar lite mat till jobbet i veckan. O de ska nog bli lite söndagsmys i form av film här snart. Trevlig kväll på er!


RSS 2.0