Onsdag!

Helgen har bestått av jobb, var så opepp på att jobba i fredags, men helgen har gått supersnabbt och varit den bästa jobbhelgen på länge. Gött när alla arbetskamrater är på bra humör, allt blir så mycket roligare då och trevliga kunder med, bra helg helt enkelt. I lördags efter jobbet blev det mello med Teresia hemma hos henne, fick se nya lyan och nya katten med, så gosig liten katt.

I måndags var vi nere och knatade i kulverterna på skolan, har faktiskt aldrig vart där nere innan, så tyckte det var på tiden.

Tack storasyrran!

Kolla vilket fint armband jag fick av syrran på alla hjärtans dag. Såå fint! :) Glömde ju dock att hämta posten i måndags :P så hämtade den igår. Tack så jätte mycket! Idag har det fått pryda mina arm, väldigt fint blev det.


Lillasyster står det på mitt, hon har ett också som det självklart står storasyster på.

Rings

Ringar var det ja, här kommer bilder på de nya fina.




Cool ring som inte går runt hela fingrarna utan bara är en blomma mellan fingrarna. Röd/rosa blommor.



Nu ska jag återgå till läsningen här.

Monday

Sitter här i soffan och halvtittar på tv:n, ska göra mig klar för att sova straxt.

Har varit hemhemma i Sörping idag och hunnit med en sväng hos frissan, så är nu fin i håret :) Kändes skönt att bli av med en bit och få lite mer liv i det igen.

Har ett par nya ringar att visa upp, blir bilder imorgon förhoppningsvis, kika in då vettja.

Nu får ni ha en trevlig kväll, nu ska jag sova. Gonatt!


Fredag

Nu har jag fotat :) Här är de finfina nya skorna!

Har gått runt i dem i flera timmar idag och det gick kanon, tror jag klarar en helkväll i dem nu faktiskt, hoppas på det i alla fall.

Lill-lördag!

Igår var vi en sväng på stan och shoppade lite, jag köpte mig ett par skor jag har kikat på innan. Ett par svarta finskor med kilklack från Vagabond, riktigt snygga. Har gått omkring i dem lite grann och det känns bra, var ett bra köp. Så nu har jag då 50! par skor :P haha jag vet att jag är lite skotokig, men va tusan, det är ju så fint med skor! Har tyvärr inte fotat dem än, så det får bli en bild en annan dag.

Vi var även och kikade på lite datorer och kan ju bara säga att jag vill också ha en Mac, man blir ju så sugen, grymt fina datorer alltså.

Ha nu en fin kväll!


Måndag!

Idag har vi haft handledarmöte hela dagen och planerat lite nya möten och det känns verkligen som vi är på väg framåt, det är spännande det här!

I torsdags bakade vi bullar jag och Elin, massor, massor med bullar!!!



Sen på kvällen var vi på bio och såg Love and other drugs, bra film där! Sen åkte vi hem en sväng och fixade till oss och begav oss sen ner på stan igen för utgång på Platå! Kanondag där helt enkelt, kunde inte blivit bättre!

Har jobbat i helgen och det har varit en minst sagt händelserik jobbhelg. Den slutade med att det kom både väktare och poliser för att ta hand om lite kunder som betedde sig minst sagt illa!

I lördags efter jobbet åkte jag hem till Mitra och Jonas och hälsade på och fick se deras små urgulliga kattungar, Bamse och Dixie, så söta! Blev bjuden på mat också, lyxigt värre! Super trevlig kväll med massor av snack, underbart!

Igår efter jobbet åkte jag till Smedby för att få nya fina naglar. Kan säga att de blev minst sagt vågade ;) Lite wild and crazy med fem färger hehe, tycker de blev supertuffa, gillar dem som tusan! Tack syss!


RSS 2.0