Trevligheter!

Här kommer ett par bilder till ifrån tentafirandet :)


Lite av alla snittar som vi smaskade i oss.



Bubbel blev det till!




Glada tjejer!


Massa fler glada miner, trevligt hade vi! :)

Helg!

Så göttit! Njuter för fullt av att ha en ledig helg! Har nu klarat av första veckan på uppsatsen och det känns kanon.

Igår kväll var jag på Platå med en kompis och åt gott och drack vin, himla trevlig hade vi! Kanon avslut på veckan för att fira in helgen, var länge sen vi sågs så vi hade massor att prata om.

Idag har jag och grannen varit i Tornby och shoppat lite. Jag hittade en finfin rosa skjorta, en grå kjol och en svart blus. Är väldigt nöjd med köpen, speciellt blusen som kostade knappt en tredjedel av ursprungspriset, ett riktigt fynd! Planen var en kavaj också då jag konstaterade i början av veckan att min nya kavaj är det kemtvätt på. Så bäst och hitta en till som tål att tvättas i maskinen. Har även agerat personlig shoppare åt syrran ;) Skönt att slippa prova och få leverans på kläderna kan jag tro :)

Nu ska det bli lite mat här. Ha en finfin helg nu!

Litteratursökning


Är det såhär arbetet med uppsatsen kommer att se ut? ;) Halvt däckad sådär på eftermiddagen efter en dag med littertursökning. Såhär pigg blir man när man sitter framför en dator hela dagen... Men duktiga var vi och vi gjorde det som vi planerat, så då får man va lite seg sådär straxt innan man får gå hemåt.

Pics

Jag utlovade ju lite bilder igår så här kommer några stycken sen i fredags. Har fler som ligger på kameran, men det tog sån tid att föra över ifrån telen, för den behövde uppdateras o så samtidigt, så de får bli en annan dag. Det får räcka med dem här idag.



Nu ska jag göra mig klar för att sova, bäst o lägga sig i tid så man orkar med ännu en tidig morgon imorrn.

Sista...

Tentan i fredags gick helt okej och det lät som om lärarna tyckte vi gjorde okej ifrån oss. Så nu har man fixat sin allra sista tenta då :) Känns så skönt! Efter tentan bar det av in till Tornby för lite handling inför kvällen och sen åkte jag hem, lagade mat och fixade alla snittar inför kvällen innan jag städade iordning lite och sen dök tjejerna upp för lite tentafirande. Vi åt tre sorters snittar, det blev bubbel till det, jordgubbar med smält choklad och så tårta såklart! Just nu ligger telefonen på laddning så blir inga bilder, uppdaterar nog inlägget lite senare eller imorgon med lite pics.

Idag har vi påbörjat vår åttonde och sista termin på universitetet :) Idag drog arbetet med uppsatsen igång och det känns spännande! :)

I helgen har jag jobbat, vilket har varit rätt jobbigt, för jag har haft så ont i ryggen, men idag känns det lite bättre, tack och lov för det!

Nu ska jag fixa käk tills imorgon! Ha nu en lovely kväll fina ni!


The final countdown

Jag är så nervös, det är helt galet. Det är dags för den allra, allra sista tentan på programmet imorgon (om allt går bra vill säga!) Vi ska ha vår första muntliga tenta, vilket gör det hela extra nervöst, att man inte haft det innan. Man vet inte riktigt vad som väntar och hoppas på att man kommer på nått vettit illa kvickt. Säger som Elin, snälla låt mig inte få hjärnsläpp bara, det vore ju katastrof. Vill inte ens tänka på hur jobbigt det skulle bli då. Klockan 10 imorgon är det över, läääängtar nått enormt!
 
Imorgon kväll ska vi ha lite firande hemma hos mig för att fira att vi klarat av 7 terminer och gjort alla tentor och bara har slutspurten kvar i form av en uppsats. Riktigt trevligt ska det bli att umgås och äta lite gott och fira med lite bubbel!

Nu ska jag kika klart på mina anteckningar en sista gång... en allra sista gång...

Härlig lördag!

Vad är det man brukar säga, är det ostädat och dant hemmam, ja då har man bättre saker för sig och det är ju himla trevligt det. :) Hade en himla trevlig lördag igår. Började morronen med en långlång frulle, älskar att kunna sitta med frukosten länge och bara njuta såhär på helgen. Sen åkte jag och Maria in till Tornby, vi knallade runt i butiker och sen blev det en sväng på Ica Maxi med. Trevligt att gå på stan, det va ett tag sen jag gick och kollade på kläder och allt blir roligare med sällskap :)

När vi kom hem var planen att hinna städa innan syrran skulle komma men det hann jag visst inte med :P När syrran dök upp kom det på tal att hon ville sola och jag sa åt henne gå ner till vårat solarium då, vi har ju ett tvärs över gatan. Så dit gick vi och syrran fick mig att pröva att sola solarie för första gången i mitt liv. Måste säga att jag fick lite klaustrofobi-känslor där inne :P Lite läskigt och ligga instängd i den där grejen haha.... Tur syrran satt där och pratade med mig hela tiden annars hade jag nog hoppat ut lika fort haha.... Men efteråt, shit vad pigg och glad man kände sig, att lite ljus kan göra så mycket :) Fick typ lite vårkänslor eller nått åt det hållet.


Måste bara visa denna klockrena bild från igår, den satt på en av vågarna på Maxi, kunde inte låta bli att fnittra när jag såg den och bara Maria haha kolla :P Jag vet min humor är krass haha.... Men frågan är vad är det för skojig grej som heter Ugly, liksom? Måste nog kolla upp det dära! ;)

Efter solningen blev det nya fina naglar för mig och Maria och när syrran gjorde Marias naglar fixade jag hemmagjord pizza till oss. Rätt kul att fråga hela tiden blir det bra såhär, vill ni ha mer, svårt och veta hur de ville ha det på sina bitar, men tror de vart nöjda med resultatet, jag tyckte det vart galet gott i alla fall.

Igår när syss åkt hem och Maria gått upp till sig så tog jag hand om all disk och städade badrummet och plockade iordning här, typ mitt i natten, jag vet att jag är lite knasig, men kommer jag väl igång är det lika bra att köra på. Så nu ska jag bara ta en sväng med dammsugaren så är lyan ren igen.

Planen var att hinna med en hel del plugg igår med, men den planen gick det sådär med ;) Men jag tackar Maria och syrran för en trevlig dag, behövde göra lite annat och få lite pluggledigt :) Så idag ska jag vara duktig och plugga desto bättre! Nu blir det en dusch, sen ska jag plocka bort julsakerna, dammsuga och sen ska här pluggas!


Sista gången...

Men ärligt, jag är rätt förvånad alltså.... Jag har verkligen inte det där man kallar "gröna fingrar" men minns ni att jag sa att jag fick en julblomma veckan inna jul? I alla fall, amaryllisen i den slog ut och var jättefin och när det vissnat klippte jag av dem och fann att jomen se där det är en ny knopp på väg upp :) Nu har den växt upp så snart slår den nog ut :) Hur tusan lyckades jag med det? Jag är rätt impad alltså, fina blomma, som står där på mitt vitrinskåp.

Tentapluggandet är nu igång för allra sista gången och det känns så galet skönt och säga sista gången, detta kommer jag inte att sakna!!!!! Idag har jag förövrigt haft julgransplundring här hemma, och plockat ihop julsakerna, så imorgon blir det en sväng ner i källaren och hämta julkartongen så att man kan plocka undan tomtarna.

Tittar just nu på Let´s dance och surfar runt lite, satt nyss och tittade på lite kläder och skor på nelly, hittade ett par superduper fina skor där, ett par svarta finskor med kilklack. Fanns mycket annat fint också men jag och skor, jag är lite svag för det, kan inte hjälpa det :)


Love the way you lie...



Hur bra är inte denna version! Så grym, lyssna och njut! Här har den gått om och om igen ett antal gånger nu :)

Det närmar sig...

Idag har vi börjat med TP:n, den ska in på måndag. Snart är den här kursen slut och det är dags för uppsatsen, det känns verkligen overkligt att det är så nära nu. Hur tusan försvann tre och ett halvt år?!....

Nehe nu ska ja sussa!  

Nytt år!

Börjar året med att bli sjuk, typiskt! Hatar att va sjuk, det är så trist och man orkar ju fan ingenting! Inte på bästa humöret direkt :P

2011, året då sista tentan ska göras, uppsatsen ska skrivas, och tro det eller ej men de fyra åren kommer till sommaren att vara till ända, då avslutar vi våra universitetsstudier och får våran civilekonomexamen. Välkommen till verkligheten, nu är den snart här..


RSS 2.0