Ekenäs slott

Här kommer lite pics från julmarknaden!


Allén upp till slottet


Julfina granar


Sys fotar också


Mat och godis fanns det utanför bodarna som vanligt.


Ett par spelande jultomtar.

En mysig kväll! :)

Just nu är det paus i Idol, så passade på och blogga och fixa mat tills imorrn, dags för jobbhelg igen. Imorrn efter jobbet ska jag hemhem, det ska bli saffransbakande och så ska det bli julskinkepremiär också :)

Love the way you lie

Har ni hört part II? Annars ta en sväng på spotify o lyssna in den vettja, riktigt, riktigt bra är den!

Flyttade alla bilder från min fina fyra till datorn härom dagen, så här kommer ett litet urval, enjoy :)

Underbar kväll på Tornet :)


Hanna och Mattias


Erik och Elin. Sista årsbanketten för vår del, riktigt lyckad kväll!

Sen var det ju Halloween och det syntes såklart på jobbet, vi hade spindel och pumpatårtor i kylarna, fina va.


Imorrn är det freeeeeedag! Lovely! :)

Så gött!!!

Alltså hur gott är det inte med nybakade pepparkakor! Älskar, verkligen älskar det, och ogräddad deg är inte fy skam det heller. Jag är verkligen överförtjust i lite sådär mjuka pepparkakor som de blir när man gör dem hemma, underbart! Vi bakade pepparkakor igår jag och mamma som ni kanske har gissat :)



Pepparkakor som väntar på gräddning

Jag är mitt i bakandet

Färdiga och nygräddade, underbart goda pepparkakor!

Åhhhhh vet ni eller? :) Vi fick tillbaka våra tentor idag, och jag hade fixat den! Hur fint kändes inte den då, galet underbart vill jag lova. Sista skriftliga tentan är avklarad! :) Numera har jag även dryga 200 högskolepoäng, inte fy skam det heller, det närmar sig verkligen slutet nu. De talas om torsdagspuben för att fira, vem vet kanske kör vi en premiär, kanske är dags och göra det en gång innan vi slutar med.

Näe nu ska jag bege mig i säng, trötter! Sov gott på er!

Julemys

Började julpynta härom dagen och idag har jag gjort klart allt, så nu är det jul här :) Hinner ju inte nästa helg, för då ska jag jobba så tyckte det var lika bra att göra det nu. Sen att jag verkligen gillar julen och allt pynt och så får mig ju att gärna vilja pynta lite tidigare, så det gjorde ju inte mig så mycket. Så nu är det mysigt och juligt här! Så tyckte att det passade med lite glögg till kvällen och självklart blev det en pepparkaka till. Gött, gött!



Blossa glögg-goa grejer!

Bloggtorka

En vecka utan att blogga, ja jag har haft bloggtorka och tror det sitter i fortfarande. Får se om de blir bättre snart kanske. Ni får ju gärna kommenetera, då vet ja ju att ni läser i alla fall. :)

Igår skulle jag ha åkt hem efter föreläsningen och städat och tvättat, men tyckte det lät alldeles för tråkigt, så jag åkte hemhem till Sörping istället. Vi tog en sväng till mammas jobb och jag hittade massa fina grejer :) Så nu ska jag ta tag i städandet istället. Tjohej va skoj, not! ;P


Julmarknad!

Köpte ju ett par nya nagellack för ett par veckor sen, o här kommer äntligen ett par bilder, skärpan vart lite sådär, men men, färgen syns ju rätt okej ändå.



Sitter just nu och slötittar på tv:n lite. Väntar på att syrran ska komma hit, vi ska käka lite och sen ska vi på julmarknad. Mysigt med snö ute när man ska på julmarknad :) Ser verkligen fram emot det!

Glögg-premmie

Hade som sagt glöggpremiär förut, åt pepparkakor och satt och tittade på hur fint det snöade utanför fönstret, snacka om mysfaktor! Lyssnade på julmusik också såklart :)


På fredag blir det ännu mer julstämmning, då ska vi nämligen till Ekenäs Slott på julmarknad :)

Nya stövlar!

Köpte mig ett par nya stövlar igår. Tyckte de va finfina :) Va säger ni?


Sista gången

Dagen har bjussat på sovmorgon, vi började  kl. 9. Då var det dags att för allra sista gången ha första föreläsningen i en ny kurs. Marknadsföring och logistik läser vi nu, skoj! Efter föreläsningen bar det av hemåt igen för att skriva ut artiklarna, fixa lunch, läsa, och sen tvätta.

Måste ta tag i något som jag verkligen inte vill imorgon, har lovat mig själv att jag ska, trots att det tar emot och jag helst av allt bara skulle vilja slippa det helt, men det gör ju inte saken bättre. Det har gnagt där i bahuvudet allt för länge nu... Hoppas dock att det ska gå bra så att jag kan släppa det snart! Måste allt ta tag i det imorgon nu, inga mer undanflykter!

Förövrigt tror jag att jag fick nån släng av höstdepp här ikväll, känner mig inte alls på humör, vill bara gå i idé, allt känns typ skit! Men tror att det har att göra med att jag ska ta tag i det jag skrev om här ovanför, det är nog det som får mig på dåligt humör.

Helgen har varit najs, hel-ledig var det länge sen man var. Självklart ringde de från jobbet i lördags :P och frågade om jag kunde jobba i söndags, och jag som alltid i princip säger ja om jag inte har nått planerat sa faktiskt nej. :) Jag kände att jag verkligen behövde va ledig denna helg, och i söndags blev det städande och fixande här hemma och sen åkte jag hemhem en sväng också, va nere i garaget och städade pärlan min och sen åt vi onyttigt och gott från Vi & Ni på kvällen.


Hallå där i blåbärsskogen ;)

Äntligen freeeeedag! :) som jag väntat! Bara några timmar kvar nu! Sitter och kollar på en gammal tenta lite halvslappt för att komma in i tänket lite, sen ska jag ner och köpa mig lite snacks att ha med till tentan innan det är dags för lunch. Sen ni är det dags för den näst sista tentan, en enda gång till ska man tentaplugga, det kommer jag inte alls att sakna haha :P

Näe nu blire sista rycket här innan det är dags att dra.

Ge mig fredag nångång då!

Uttråkad, ja ordet räcker fasen inte ens till för att beskriva hur less jag är på tentaplugg nu! Vill bara få det hela gjort så man kan få en HEL-LEDIG helg (inget plugg och inget jobb) Underbart! Fatta att halva terminen har gått imorgon då.... 10 veckor avklarade, bara 10 kvar, bara en kurs kvar innan uppsatsen. Det känns helt sjukt..... Nae nu ska ja återgå till att kolla på gamla tentor och hoppas på att det kommer gå vägen imorrn!

See ya!

Sista veckan

Ja på fredag är det dags för tentan och då är denna kurs över. Imorrn har vi det sista schemalagda, ett seminarium. Sen är det tentaplugg som gäller för hela slanten.

Har jobbat i helgen, och hunnit med att plugga lite, träffa Mitra, haft syrran på besök och fått nya fina naglar.


Syns lite dåligt att det är blått glitter ovanpå men man kan ana det i alla fall, tyckte de blev väldigt fina :) Tack sys!

Ikväll blev det en promenix i lambo med Macke, najs med lite sällskap, inte så kul att gå själv i mörkret direkt.

Nu ska jag däcka i sängen, galet trött. Glad att det snart är över! Lääängtar!

RSS 2.0