Borta bra men hemma bäst!

Har haft det härligt "hemma" på östgötaslätten i ett par veckor och visserligen är det som att komma hem, men har nu åter anlänt till sthlm, varit och handlat, städat och plockat i ordning på alla grejer här och det är så skönt att komma hem till sitt eget. Få slänga sig i soffan med datorn i knät och dörren öppen till balkongen och få solen i ögonen från reflektionen i grannens fönster som det alltid blir såhär dags på kvällen och bara känna att åh så skönt,nu är jag hemma igen. Trivs så oerhört bra här ute på Lidingö och blir mer och mer förtjust ju mer av ön jag ser. Har varit nere vid vattnet och båtarna och suttit på en bänk och lunchat idag och matat änderna, myspys! Har även åkt runt en hel del här på ön och sett massor av helt galet fina hus, snacka om härlig utsikt från vissa av dem, lär inte vara billigt att bo så inte ;)
Igår avslutades semestern med en tripp till Linkan där det blev Ikea, Ikano och stan och sen blev det en sväng till kusin Emelie med familj och mina två andra kusiner var också där och syrran med, så vi blev ett härligt gäng! Det blev middag, lekar med barnen, spel på tv:n och nagelfix.
Nu tror jag att jag ska ta mig en cider och lite jordnötter och kolla om det är något vettigt på tv:n. Imorrn blir det tvätt och om vädret tillåter en promenad, annars får det nog bli en tur in till gymmet.

Nedräkning....

Nu närmar det sig med stormsteg.... semester imorrn!!!! Blev en lång dag på jobbet idag, var hemma strax efter 20, så rätt slut i huvudet nu. Man vill ju få ordning på allt innan man lämpar över allt på nån annan, men men det får gå. Men imorrn em tar jag semester och det ska bli så härligt att få åka hemåt! :) Idag har jag packat det mesta och städat i ordning lite här hemma. Får fixa resten imorrn innan jag blir hämtad framåt kvällen. Då tar jag min söta katt med mig och lämnar storstan för några veckor. På tal om att packa, lär få kommentaren imorrn, hur länge ska du vara borta eg? Men man måste ha valmöjligheter och ja jag vet jag älskar skor, packade visst en hel väska full med skor, haha! Behärskade mig ändå, ville eg. ha med mig fler..... Näe ni, nu blir det godnatt! Tack och hej!

News...

Ja jag vet att jag är kass på att blogga, men det funka rinte på mobilen, så blir lite sur på de och orkar inte blogga på datorn... Men gör ett kort undantag idag. Ska blogga med lite bilder nån dag om ja orkar, har ju flyttat och tänkte visa lite pics på nya lyan och så har jag faktiskt fyllt år, hela 25år, stor dag, så måste ju bjussa på lite bilder från firandet då, Men nån dag kommer dem, ni får helt enkelt ge er till tåls. Igår blev det AW efter jobbet med dem bästa, vi började på en restaurang/bar på götgatan med mat och vin och fortsatte sedan vidare till flera olika ställen och rundade av med en öl i gamla stan, en härlig kväll med goa vänner helt enkelt. Imorrn blir det också AW med en god vän och på fredag är det AW med jobbet. Lördag bjussar på grillkväll hos mig och sen är det bara en vecka kvar innan det är dags för semester. :) Då bär det av hem till östgötaslätten, sola, bada, åka ut till landet, gå på examensfest, träffa vänner, släkt och familj, jag ser fram emot två härliga veckor i hemtrakterna! Snaaaart där och innan dess bjuder Sthlm som vanligt på massor av trevligheter! Glad nationaldag på er!

RSS 2.0