Torsdagsmys!

Jag och syrran har ätit god middag, pasta, fläskfile, guacamale, ruccola, coctailtomater med hackad rödlök och dressing. Till det blev det limevatten och rödvin. Nu har jag precis tagit ut kavringen ur ugnen som vi har bakad och snart ska vi äta semla till efterrätt, lyxig torsdag helt enkelt!

Blogga var det ja...

Ja jag lovade ju att blogga, hade tänkt bjussa på en massa bilder samtidigt men har verkligen inte orkar lägga in dem i datorn och det tar sådan tid att ladda in dem här sen. Hade tänkt mobilblogga och lägga in bilder direkt från mobilen, men det har inte fungerat, så det är därför bilderna dröjer. Men vad har hänt då, jo jag har ju fått jobb här uppe i Sthlm så den 8 januari blev det flytt upp hit :) Bor i en så himla fin lägenhet på söder, som jag älskar! Trivs kanonbra på jobbet, lär mig nya saker varje dag och har supertrevliga kollegor. Fick initialt till den sista mars men har nu fått förlängt, vilket känns superbra. Fullt upp på jobbet, så blir en del övertid, men det är bara kul :) Har sagt upp jobbet hemma, nästan 5,5 år blev det där. Har faktiskt fått ett extrajobb här uppe med, har jobbat på syrrans kompis restaurang en helg och ska nog jobba där lite till helgen med. Lyan börjar bli komplett också, familjen var här förra helgen med en hel del av det som inte fick plats första lasset, b.la. min nya fina soffa, så nu trivs jag som fisken i vattnet med alla mina prylar. Hade inflyttningsfest här med förra helgen med ett härlig gäng! :) Grym kväll! Tack alla ni som förgyllde kvällen! Imorgon kommer syrran till Sthlm och ska jobba denna vecka och halva nästa, ska bli trevligt att få lite sällskap. Igår fick jag för mig att åka hem till Sörping, så bokade en sista minuten och åkte hem, hade en supertrevlig lördag och söndag morgon/förmiddag hemma. Ja det har hänt en hel del, här var ett litet axplock av allt iallafall. Ska ta och fixa bilder snart! Trevlig kväll på er!

Länge sen...

Ja jag vet, allt för länge sen. Lovar att blogga i veckan och bjuda på en update om lite av vad som händer i mitt liv just nu. Ska bjuda på bilder med såklart. Tills dess, bjuder jag på detta lilla mini-inlägg. Bättre än inget ;) det här inlägget skrev jag för några dagar sedan, men tyvärr gick det inte att ladda upp. Prövar igen nu och hoppas återkomma om inte allt för länge! Idag kära vänner är det freeeedag!!! :)


RSS 2.0