En salig blandning

Det har hänt lite sen sist, tänkte uppdatera er om lite av det som hänt. Midsommar firades på landet med familjen och grannarna. Mamma var så gullig och åkte och hämtade mig, var inte direkt på topp då, var rätt sjuk då. Dålig planering där. Ser ni vem det är på bilden?!... Carola med familj firade visst midsommar ute hos oss...
Jag och mamma var och plockade jordgubbar, 7 liter blev det, jösses så gott. Var sjukt mätt efteråt, åt masssssor! Väldigt varmt var det också, typ varmaste dagen hittills och strålande sol, gött värre! Efter jordgubbsplockningen bar det av ut till landet för sol och bad i ett par dagar.
Har hunnit med att gå på stan också, har bland annat köpt mig tre par nya skor. Blev först de här svarta skorna, ett par höga converse som jag pimpade med rosa skosnören, finfint! Sen blev det ett par sandaler och ett par ballerina med, dem hittade jag på Din Sko.
Helgen efter att skolan slutade blev det examensfirande ute hos syrran. Det blev grillat till mat och jordgubbstårta till efterrätt. Hade en jättetrevlig kväll, tack alla fina som förgyllde den! :)
Tårtorna var såååå goda! Underbart med massor av jordgubbar!

Har även hunnit vara i Motala och ett par gånger, första gången blev det glass med Elin och Emelie på ett fik på stan. Andra gången blev en sån där spontantripp, som slutade med utgång på Harrys och sen efterfest. Grym kväll!
Har även hunnit med favoriten, jordgubbar, mjölk, grädde och socker ett par gånger under tiden som gått :) Bara älskar det! Galet gott!

Nu har jobbet dragit igång också, så hänger rätt mycket i Norrpan. I helgen blev det Munken i the park både fredag och lördag, också en sådan där spontangrej. Hade inga planer på att dra dit men det blev visst så, gillar sånna där spontaninfall. Riktigt trevlig helg med härligt folk blev det!

RSS 2.0