Baka liten kaka

Dagen började med träning på fm, sen har jag haft syrran här mestadelen av dagen :) Himla trevligt att få besök! Skapligt tråkigt att gå hemma och vara sjukskriven kan jag säga, så det var verkligen välkommet att hitta på något idag. Jag ville att vi skulle baka så det bestämde vi att vi skulle göra.
Vi började med att göra kolakakor sen gjorde vi hallongrottor på hallongrottor... Började med att ha i en chokladbit i dem, men problemet var att när chokladen flöt ut så var det typ omöjligt att få av pappret, vi skulle helt enkelt ha behövt aluminiumformar istället för pappersformar. Men det visste vi ju inte innan, sen tog formarna slut så vi fick köpa fler, då blev det aluminium, men då var det ju dags för äkta hallongrottor med sylt. Ja det där med hallongrottor var visst svårt, haha, andra omgången blev nog godast, men då stod de så tätt att det rann ihop och gick sönder, men sjukt goda som sagt.
Sen gjorde vi chokladmuffins, mina med after eight i, syrran hade dumle lakrits i några av sina och sen gjorde vi med apelsin och after eight till syrran med.
Sen var vi rätt trötta, men vi hade bestämt att vi skulle baka nått bröd med, så det blev thekakor med grahamsmjöl, superfina, fluffiga och goda blev dem också. Så nu har jag kakor till fikat i helgen och syrran har kakor tills hon fyller år, kanon!
Imorgon ska jag till syrran på salongen och få nya naglar inför helgen :) För i helgen är det dags för diplomering :) Sittningar, diplomutdelning och brunch, kommer bli legendariskt! Längtar! :)

News

Kolla vilka små söta småttingar! De är helt underbara, här tre veckor gamla, bilderna är tagna för en vecka sen idag. Två små söta tjejer och Skrållan är en så duktig mamma. Helt underbart att få hålla i dem små, fick plats i handen på en, galet små.
Duktiga mamman ville ju med vara med på kort såklart!
Har hunnit med lite nya naglar med, den senaste bilden är dem jag har nu. Så fina båda två! De första här, var riktigt tuffa, fick många komplimanger för dem :)
Var kattvakt en natt åt syrrans nya lille buse. Helvild är han! Lille Alfons, gillade vatten så vi lekte lite i badrummet på kvällen när jag kom dit. Fick sova väldigt lite den natten, han levde rövare halva natten och väckte mig sen ett par timmar senare. Men söt är han.
Måste ju bara visa ett riktigt fint inköp jag gjorde i somras, ja man får säga somras va, är inte sommar längre va, höst nu tror jag. Filmmys, tände ljus, varm choklad, alla fina höstfärger i naturen och alla fina höstkläder man får plocka fram, mys. Men så tillbaka till köpet. Ja jag vet, ännu ett par skor. Sa när jag hade köpt dem här, det är lite roligt hur glad och lycklig man kan bli av ett par nya skor alltså. Det är verkligen en last jag har här i livet, skor. Jag älskar skor. De här är verkligen så fina :) Hade dem ute en kväll och inte ett dugg ont hade jag någonstans, snacka om lyckat skoköp!
Måste visa er en grej till, som jag är så glad och lycklig över. Känslan att hålla detta i handen är underbart! Jag gjorde det, här är beviset! :) Känns helt grymt fantastiskt!
En speciell känsla att öppna detta och bläddra igenom allt man åstadkommit. :)

RSS 2.0