Nya naglar

Tänkte jag skulle visa mina finfina nya naglar :)


Visst e dom fina? :)

Fick fina tånaglar också i samma lila färg o me rosa med såklart :) o så vit marmorering, himla fina!

Va o hämtade tentan till sista kursen förut, o de e sällan lärarna skriver några kommentarer i dem, men på framsidan på min tenta stod det: Mycket Bra!
Måste ha lyckats rätt bra alltså :) Tack för de, o ännu ett VG blev det ju, inte fy skam det inte. Så nu e tre år avklarade o vi har vårt sista sommarlov. Bara ett år kvar, galet va tiden går fort!

Nu ska jag städa klart här o sen bär det av ut till landet i några dagar, ska bli skönt att få sola o bada o njuta av ledigheten där ute lite :) Tackar för att man har såna snälla grannar som ställer upp o är kattvakt när man behöver det, tack! :)

Midsommar

De va länge sen nu, jag vet. Men de har varit fullt upp hela tiden, men nuså, är jag här igen.
Midsommarhelgen va kanon, o vilket väder vi fick, det är sällan det inte regnar på midsommarafton, men i år så va de fint väder hela dagen :)


Jag binder kransar åt Alva o Elsa efter att vi fikat på kaffe o tårta (som jag hade bakat)

Elsa i sin färdiga krans :)

Soooooola

Syrran fixade våra fossingar så de blev finfina o mjuka, så nu svävar jag på moln :)


Change of plans

Ja som rubriken lyder blev planen att åka till Bergs slussar o sola hela dan igår inte av. Blev inringd av jobbet så åkte dit o tjänade lite pengar istället, fast de tog emot lite i finvädret. Men dagens väder kan man knappast klaga på heller så drog iväg idag istället. Vi har till och med premiärbadat idag, två gånger till och med, bra jobbat av oss. Blev lite kaos ett tag där när slussarna inte fungerade som de skulle o de forsade vatten över hela kanten o ner för backarna. Folk ryckte illa kvickt till sig sina saker för att slippa bli blöta, men några killar tog tillfället i akt att leka lite, hehe. De sprang o slängde sig nedför backen i det forsande vattnet på gräset, kan säga att de såg förbannat kul ut o de tycktes ha riktigt roligt.

Just för tillfället väntar jag på att tårtbottnen i ugnen ska bli klar, sen ska den få svalna medans jag duschar, packar o städar lite, sen ska jag lägga ihop den ikväll. Jordgubbstårta ska det självklart bli, vad är väl midsommar utan jordgubbstårta liksom.... Men garneringen får vänta tills imorrn, gör bara fyllningen ikväll så den får safta till sig lite o blir sådär underbart god :)

Trevlig midsommar på er alla o hoppas ni får en kanondag imorgon! :)


Morrn morrn!

God morgon på er i solskenet. Är uppe skapligt idag o har redan käkat frulle, ska fixa lite lunch straxt o packa ner o sen bege mig till Bergs slussar för o njuta av de finfina vädret utanför fönstret. Var där igår en sväng igår med o fick en del sol på mig. Så fick mersmak på de, så drar dit idag med. Var såklart på Ica Maxi arena igår o såg när Vargarna körde hemmamatch som de vann me hela 16 poäng, bra jobbat grabbar! :) Så kul o se, o fint väder o allt, de va en himla trevlig kväll. Ja gårdagen va inte fy skam alls inte, skönt de e med sommarlov :)

Måndag

Igår var det så dags för dop av Isabel, kusinens dotter. Så begav mig mot peking för en sväng i kyrkan o lite fika på de. Trevligt o träffa släkten lite. Åt för första gången sen i tisdags mat som va tvungen att tuggas, o de gick bra om än sakta o i små små bitar :P Skönt att kunna få i sig lite annat än yoghurt o glass o så, har tröttnat på de nu.

Nu ska jag göra mig klar för en sväng till tornby, ska kika lite på stan, handla lite grejer syrran bett mig om o handla lite mat på ICA Maxi. Ha en bra måndag kära vänner!

SYTYCD

Har engagerat mig i att städa i min " walk in closet" ;) idag. Känns skönt, hade massa grejer där som bara tog plats som jag aldrig använder så nu finns det lite mer plats ist, trevligt :) Sen har jag inte gjort så mkt mer nytta idag, jag skulle ju ta det lugnt efter operationen, så lyder läkarens ordination o tar det lugnt.

Har youtubat massor idag, kollat på gamla klipp på SYTYCD, de finns ju galet grymma folk som söker alltså. Så kul o se! Sen har de blivit lite musiksurfande för o utöka min spotify lista med lite nytt. Måste säga att jag gillar låten Billionaire, med Travie McCoy o Bruno Mars, skarpt. Har ni inte hört den, så checka spotify vettja.


Gokväll

Åh vilket underbart väder vi fick idag, blå himmel o sol, härlig sommardag. Har spenderat fm på gården med att sola, så skönt. Sen blev de en glass på det med.

Ser lite ut som en hamster idag, haha. Ska tydligen bli ännu värr än det är idag så undrar hur de ser ut imorgon :P

Åh jag är så sugen på att gå på bio, vill se When in Rome och Killers. Tror både två är riktigt bra. Trailers finns på sf.se om ni är nyfikna att se va de e för filmer. Nu ska jag se klart på filmen som rullar här, sen blir det gonatt.

Way to go

Äntligen! :) Bra jobbat, äntligen blev de en hemmavinst, go Vargarna! Synd bara att jag inte var där men fick updates från mamma med jämna mellanrum, tack för det :) Ligger hemma o vilar efter tandoperationen på US idag. Känns skönt att den e gjord nu, o känner mig så stolt att ja klarade av alla sprutor! :)

Igår drog jag till Bergs slussar o njöt lite av ledigheten o fick lite sol på mig mellan molnen. Vädret e lite väl volatilt tycker jag, så bäst o passa på o få lite sol på sig när man kan liksom.

Gonatt på er!

Lovely day

Har varit en grymt skön dag. Sov ut o kan säga att de behövdes, galet va skönt de va me lång sovmorgon :) SEn har jag bara njutit av attvara ledig o inte göra mkt alls, behövde verkligen ha en sån här slappdag. Nu på kvällskvisten begav jag mig ut på promme, de va himla skönt. Synd bara att vädret inte kunde va bättre, men de regnade inte iaf, alltid något :P Vad underbart pepp man blir när man e ute om man har lite najs musik i öronen o min polare var east, som vanligt, klockren club-musik me remixer såhär på kvällen, blev grymt pepp o fick upp ett bra tempo, skönt! När jag kom hem blev de att varva ner o nu e de softande framför tv:n som gäller.
Trevlig kväll!

Sommarlov

ÅHHHHHH så underbart! Nu äntligen är det här, det efterlängtade sommarlovet! Tre år har vi nu klarat av o bara ett återstår. De e helt galet va fort de gått känns inte alls som om de gått tre år men på nått vänster har de faktiskt gjort de. Way to go! Nu ska vi njuta fullt ut av vårt sommarlov på hela 11 veckor! :) Igår efter tentan blev de hem o svida om för att sen bege sig hem till Maria i ryd där vi åt o förfestade och sen blev det Harrys o de blev även en sväng på Sliver. De va en himla trevlig kväll o de va himla fint att fira att vi fixat dessa tre år o nu fått vårt sommarlov! Tack för en trevlig kväll! :)

Nu blir de lite tv-mys o imorrn blir de lite jobb. Sen väntar flera veckor av ledighet, så underbart!
Ha en underbar kväll nu!

Färska jordgubbar

Åhhhhhh så underbart gott! Va tvungen att köpa färska jordgubbar när jag va o handlade förut, de måste man ju allt ha till skumpan imorrn :) Så körde lite vanlijglas med skivad banan o skivade jordgubbar till kvällsmat, de satt inte fy skam de inte. Underbart gott!

Ge me fredag nu tack!

Åh jag är så trött på de här nu, de e galet alltså. Vill bara ha fredag nu så ja kan få göra tentan nångång! Vill bli av me skiten nu! NU, NU, NU :P haha ni fattar ;) Tenta-ADHD e väl de minsta man kan säga ;) Känns som ja gör allt annat än o plugga :P Jaja, vi hoppas de går vägen ändå. Lite mer repetion ska man väl hinna me innan morrondan me nu ska ja allt städa här lite (så ja slipper plugga en stund :P haha...) o imorrn ni..... :) kl 18 då är det sommarlov! uj va fint de kommer bli! :) Då ska de firas o festas att vi klarat av tre år, champagnen ligger på kylning o cidern likaså, ujja så fint de kommer bli :)

Ett dygn o dryga fyra timmar kvar nu bara :P

Kliiiiiiiirr

Prisa Gud här kommer skatteåterbäringen. Nu har pengarna kommit, fint! :) Kände att de va alldeles för mkt månad kvar i slutete av pengarna nu :P så de va inte en dag för tidigt! :) Katschiiiiiiiiiing!

2 2 go! :)

ICA MAXI Arena

De var en riktigt spännande match igår, de avgjordes i sista heatet. Synd bara att Holta skulle ta sig emellan där annars hade de blivit oavgjort. Solen kom fram där på kvällskvisten också, så vi slapp regnet som det hade pratats om. 

Har haft lite funderingar på att klippa av mig håret, men många har sagt att nej men de ska du väl inte göra. Du kommer att ångra dig efteråt, o med tanke på hur lång tid de tagit att spara ut mitt långa hår så är det kanske så att ja kommer att ångra mig efteråt. Så satt o surfade runt lite förut för o komma på något annat jag kan göra. O nu tror jag att jag hittat nått jag gillar, så får se om de blir de sen.


Sista måndagen

Sista måndagen på år tre är avklarad o sista schemalagda dagen på terminen. Presentationen klarade vi av imorse o på em va de uppföljningsseminarie, o de va de sista schemalagda vi hade. Snart så e de slut, längtar!

Kan nog allt extraknäcka som stoppljus efter gårdagen tror ja, hehe... Men blir nog fint när de lagt sig hoppas ja :P Va på landet mestadelen av dagen så fick massa sol på mig :P Sen blev de mat hemma i Sörping till kvällen o en glass på det o lite gående längs kanalen, mys! Härlig söndag helt enkelt! :)

4 to go!


Ser slutet

Idag blev så den sista inlämningen klar, o va skönt de kändes att gå hem o bara släppa allt. Tog verkligen helg direkt så fort de där va inskickat, så skönt. Vi kände oss nöjda o va klara innan deadline idag med, finfint!

På lunchen satte vi oss på trapporna i Amfi och njöt av finvädret o fick till vår förtjusningen se att de fått upp en bar inför sommar X ikväll, så vi köpte oss en varsin Heineken o njöt där i solen. Najs lunch på en fredag. Bäst o lyxa till de sista fredagen för terminen då man käkar lunch i skolan. För de här va sista skolfredagen, nästa fredag är det bara en tenta som ska avklaras.

När jag kom hem blev de att sitta ute i solen o njuta lite o äta glass o sen blev det grillning med Maria. Invigde min grill som jag fick förra året, va allt på tiden nu tyckte ja :P

Nu ska ja bege mig i säng, imorrn blir de jobb, inte min helg egentligen så ska bara jobba imorrn o är ledig på söndag o de ska bli skönt.

Natteravn

Tror allt låten ja länkade igår kan komma att bli årets sommarlåt, eller va tror ni? Gillar ni den lika mkt som ja?

Va duktiga vi varit idag :) Ena arbetet som skulle in kl 13 idag va vi klara med en stund innan nio imorse, arbetet som ska in kl 10 imorgon var vi klara med straxt innan fem idag. De känns skönt, de går framåt. Sista grejen ska in imorrn kl 18 o den ska vi nog hinna bli klara med tills dess. Sen är det bara en presentation på måndag o sen blir de tentaplugg inför tentan på fredag nästa vecka. Sen är det här, det efterlängtade sommarlovet :) så fint, snart så :)

Nu ska ja förflytta mig till köket o fixa käk tills imorrn.

Gillarn starkt

Lyssna in den här

http://www.youtube.com/watch?v=_G5cCXxi_eI

den sätter sig direkt går o nynnar för fullt här nu.


Sommar

Finfint väder idag, tror allt de blev sommar idag, najs! Fullt upp me plugget för tillfället, men de känns som de kommer lösa sig, vi fick mkt gjort idag. Hoppas på lite finväder i helgen med, är ledig på söndag så hoppas man kan få lite sol på sig då :) Borde laga mat tills imorrn men har helt idétorka på vad så ska nog slå lite i kokboken tror ja. Ha nu en trevlig kväll!

RSS 2.0