Baka liten kaka

Jag verkligen bara älskar när man kan sitta med frullen framför tv:n och njuta i lugn och ro. Vi tog sovmorgon idag och sågs vid lunch, för om en timme drar vår andra fokusgrupp igång så då får man ledig förmiddag och det är rätt skönt :) Så imorse satt jag verkligen och njöt av frullen, mys! Har haft en superlugn och skön förmiddag, gått runt och plockat lite, duschat och diskat.

Nu har vi nyss bakat sockerkaka och väntar på att brödet i ugnen ska bli klart, sen är vi redo för att folk börjar anlända. Imorgon ska vi ha en till fokusgrupp så blir en lugn förmiddag imorgon med, skönt. :)

Nu ska jag ut i köket och kolla in grahamsbullarna och se om de börjar bli klara.

Step up

Har ni sett filmen? Riktigt bra är den, har sett den en gång förut, då den var ny. Men förut så var Channing Tatum på tv:n och jag tänkte, vad tusan har han varit med i för film. Efter lite funderande och googlande hittade jag vilken film det var och har nu sett den igen. Den handlar om dans och Channing har huvudrollen i den.

Måste passa på att gratta min kära uppsatspartner Elin som fyller år idag! Massor av grattis till dig, hoppas du haft en finfin dag och att kvällen blir lika bra den!


Borås

Alltså ibland kan man ju få sig en smärre chock och bli skapligt förvånad, kan säga att den skedde mig och Elin igår morse, haha... Snacka om missbedömning där ;)

Igår körde vi en roadtrip till Borås, vi hade ett par intervjuer med två företag där nere som gick kanonbra. Mellan intervjuerna tog vi en sväng in till stan och kollade runt lite och åt lunch på ett supermysigt café. Efter den andra intervjun hittade vi in på en outlet butik där och fyndade loss skapligt bra, riktigt kul. Hade verkligen en superdag igår!

Minns ni förra inlägget, cravings efter ett par skor... Kunde inte hålla mig längre, va där och prövade dem igen och denna gång fick de följa hem, de e ju bara så fina! :) Hade ångrat mig om jag inte köpt dem, så jag är nöjd! Perfekta finskor för våren och sommaren! :)





Ännu en superfin ring har jag att visa upp, måste vara favoriten just nu, tycker den är så fin!



Vilket fint vårväder vi fått nu då, soligt och varmt, så gött. Va nyss ute på en promenix och det var varmt och skönt, synd bara att det blåser så dant, men man kan ju inte få allt. Häromdan när det va superfint väder hade jag dörren öppen och min lilla katt blev så glad och satt där och njöt i dörren :)


Cravings...

Efter ett par superfina skor jag prövade när vi va på stan i början av veckan. Vill ha! Punkt och slut som Gurkan hade sagt ;)


Bling bling

En ny fin till kommer det här.



Igår va Elin och jag en sväng på stan och körde premiär på en uteservering, vi satt där i solen i lä mot husväggen och bara njöt, underbart! Snacka om vårkänslor, har dock sett på vädret att de ska komma bakslag med snö men sen ska det bli varmt i nästa vecka, närmare 10 grader så det försvinner förhoppningsvis lika snabbt då :)

Nu blir det sängen nästa, god natt på er!

Det går bra nu...

Uppsatsen börjar ta form nu, vad skönt det känns när bitarna faller på plats. :) Nästa vecka ska vi till Borås för lite intervjuer och veckan därpå blir det Stockholm som det ser ut nu för lite fler intervjuer. Gruppdiskussionerna börjar även de ta form lite smått. Mycket skojigheter att se fram emot nu med andra ord :)

Har ett par nya finingar att visa upp, men håller på de andra och visar bara en idag, en fin ring. :)


Nytt och fräscht

Igår var jag och Elin en sväng hos syrran på salongen och fick fina nya naglar :) Här kommer mina, svarta, hallonröda och vita, finfint!



Uppsatsen artar sig, det har rullat på fint idag och vi har fått ner en hel del, känns bra. Imorgon blir det lite småfix för att sen skicka in det inför mötet på torsdag. Idag har vi såklart ätit semlor, är det fettisdag så är det liksom. Sen på eftermiddagen körde vi hopprep på gården i solen, vårväder idag, härligt!

Uppsats, skor och fest!

Ska precis gå och lägga mig, men tänkte bjussa på en uppdatering här först. Imorgon blir det att fortsätta med uppsatsen, vi har fått lite nya böcker och ska hämta lite fler imorgon så vi ska nog få ihop lite nytt material. I övrigt rullar uppsatsen på, det går framåt och det känns bra. 

Elin har i veckan "tvingat" mig att rensa bland mina skor i veckan haha... Hade ju 50 par innan men jag slängde, kors i taket, faktiskt 10 par skor, som ja inte använt på länge, länge. Inte hade jag några planer på att använda dem igen heller, så det var nog bra att nån tjajtade lite på mig ;) Numera består skogarderoben bara av 40 par skor :P

Födelsedagsfesten igår va galet najs, förfesten va jättetrevlig och Harrys fick högsta betyg, så kul kväll. Segt på jobbet idag men det var de värt, hade en riktigt dipp där ett tag då jag kände att jag kan seriöst somna stående men efter lite mer kaffe så piggnade jag till igen. Däckade dock rätt fort när ja la mig en stund efter att jag kommit hem från jobbet förut.

Nu blir det gonatt!


Helgen

Helgen har bestått av jobb i lördags och i söndags var jag i salongen och hjälpte till inför öppningen idag. Jättefint
blev det, har dock bara före bilder när det grejas för fullt, får bli efter bilder nästa gång jag är där. Riktigt stor skillnad blev det och så mycket bättre. Var på salongen en stund igår med på kvällen, bjöd på nybakad sockerkaka med glasyr, smarrigt. Det blev lite provblekning där på kvällen också, så nu är jag blond och fin :)








Lite suddiga, men ni får ju en ungefärlig bild utav det iallafall.

RSS 2.0