Se så gott!!


Muffins!!!

Jag och Åsa skulle gå på stan, började på Åhléns.... Var hungriga så tänkte gå till Barcelona och äta tapas när vi gått klart på Åhléns och sen kolla lite mer på stan. Men.... Det blev visst inte alls så, haha! Hittade en toksöt muffinsplåt för mini-muffins och jättesöta passande formar.... Så helt plötsligt bestämde vi oss för att baka istället. Så nästa anhalt blev Hemköp för att köpa det vi behövde och sen har vi bakat massssssor av muffins! Imorrn bjuder jag mina kollegor och Åsa sina klasskamrater och vi har gott om muffins kvar! Ja de blev visst en del! Åh så gott. Vi gjorde hallonglasyr också men tyvärr blev den allt för lös av hallonen, så vi bjuder på vanliga chokladmuffins men åt med glasyr när vi själva provade till en kopp the.


Fredagsmys!

Åkte hemhem idag, gick lite tidigare från jobbet och satt på tåget redan 14.51. Kom till Norrköping kvart över fyra där syss hämtade mig! Tog en snabbsväng till Mitra och toksöta Mila för att säga hej! :) sen blev det hem till Sörping och nu har vi ätit grillat! Åh såååååå gott!!!! :) nu blir det film och kortspel! Myyyyys!


God morgon fredag!

På väg mot jobbet! Skönt med fredag och kort dag! Lyx att sluta kl tre, fredag betyder morgonfika, mums!!! Ser fram emot frulle nummer två och nybyggt kaffe! :)

Tror jag måste boka klipptid, sjukt långt har håret blivit nu....


Heeeeelg!

Japp imorrn är det freeeeeedag! :) Då blir det fest på slottet.... Trevligt, blir nog en runda på stan efter jobbet för att kika på nått att ta på sig till kvällen. 
 
Haft en kanondag på jobbet idag, det gillas!
 
Ha nu en fin helg!
 
Hörs!

Solna

Flytten avklarad och lyan städad och nycklarna lämnade... Kändes konstigt att lämna ön, har trivts så bra där och i min lya som är så fin. Men nu blir det nya äventyr...... Flyttat till Solna för en stund nu och om ca två månader blir det Bromma :) Det kommer bli hur bra som helst. 
 
Disa tycks nöjd med den stora lyan i Solna och det känns hur skönt som helst att hon anpassat sig så bra så snabbt :) Idag kom Åsa tillbaka till Sthlm, det är henne jag ska dela lya med nu i två månader, så vi har lagat mat, det blev wok och sen blev det glass, choklassås, banan och kaffe till det efter maten, smarrigt värre. Nu sitter vi och nördar i soffan med varsin Mac i knäet och surfar, ska nog göra mig klar för sängen snart, så jag får läsa lite i min bok innan det är dags att sussa.
 
Imorrn blir de AW med tjejerna, vi ska prova Drottninghof :)
 
På återseende :) 

Snart helg och dags för ytterligare en flytt....

Seeeeg om nått! Lite sen, på väg till jobbet! Glad att man har lyxen med flextid! :) ikväll ska jag tvätta och försöka packa lite mer. På lördag flyttar alla mina prylar hem till Sörping och jag och katten min flyttar in till Johanna i Solna! Varit och tittat på en lägenhet och imorrn blir det en till. Hoppas, hoppas på den imorrn! Nu håller vi tummar och tår och allt som går!

God fortsättning!


RSS 2.0