Nytt

Har hänt en del sen sist. Tröttnat lite på att blogga, plus att tiden inte riktigt räcker till. Men nu tänkte jag bjussa på lite bilder och en update, innan det är dags att sova. Jobb imorrn igen, har varit ledig idag, galet skönt! Tog en lång sovmorgon, sov bort halva dagen. Behövdes verkligen, speciellt eftersom jag är förkyld med, men känner mig bättre nu på kvällen, så sömnen gjorde nog sitt till.
Var på landet en dag då jag var ledig, tyvärr var vädret rätt kasst, mulet hela dagen, men bad det gjorde vi ändå.
Sjukt god hasselnötstårta som man gör i micron, snabbt och lätt och så gott.
Vin med hallon, det är fint det!
Det var fest i Motala en helg, firande av Andrea och Lina och alla fick ett land tilldelat som man skulle gestalta. Jag fick Mexico, så såhär såg jag då ut. Riktigt trevlig kväll och vårat land vann VM :)
Syrran och jag gav oss ut på en cykeltur hemma hos henne för at försöka hitta ner till vattnet för att se om vi kunde hitta någonstans där man kunde bada. Blev en ganska lång tur, men dit hittade vi och himla fint var det där på kvällen i solen.
Nu ska jag ställa in matlådorna jag lagat ikväll, pasta och kassler i gräddsås med ananas. Blev fruktsallad i en låda till imorgon med, god efterrätt.
God natt!

RSS 2.0