Valborg i Uppsalalala!

Snart drar vi mot Uppsala o firar valborg. :) kommer bli så klockrent, så peppad :) Allt e packat nu, men jösses vad väskan vart full fick trycka igen den :P haha... Inte lätt när man vill ha med så mkt inte ;) Hoppas jag fått me allt viktigt iaf! Vi ska hinna med både de ena o de andra där uppe, champangegalopp, nationsfest, champangefrulle i parken, forsränningen i fyrisån ska vi självklart med se, ja ni hör de kommer bli grymt! :)

Nu ska jag ner o köpa resegodis. :) gött!

Trevlig valborg!

Packa

Har ägnat största delen av kvällen åt att packa o konstarera att de kommer bli svårt att få ner allt :P Väskan vart ju halvfull bara av lakan o handduk o de, illa. Hoppas de ska gå bra iaf, blir en handväska med o troligen en påse på de så löser de väl sig. Imorrn vid lunch drar vi men innan dess ska man hinna med att packa klart, handla lite färdgodis o sånt gott o sen e vi redo för avfärd.

Nu e de dags o sova, o de ska bli så underbart att få lite sovmorgon imorrn bitti, det är man inte bortskämd med nu för tiden inte :P

Gonatt på er!

Typ fredag :)

Ja man kan nästan säga att de är det för oss, för det är sista skoldagen denna vecka för oss, imorrn drar vi mot Uppis :) Igår fick vi massor gjort, vi va väldigt produktiva :) Så efter skolan drog vi till Systemet o köpte dricka inför resan, öl o vin blev det. Sen blev de till att skriva packlista när man kom hem o hinna med o tvätta lite också. Idag kommer päronen förbi med en väska på hjul så jag kan packa ner grejerna också. Skönt me rullväska då vi kommer gå en del.

Nu ska jag göra mig klar för o dra mot skolan om en stund.
Trevlig lill-lörda, eller fredag eller vad man nu ska säga ;)

Ny vecka

Jobbet i lördags gick prima o efter jobbandet bar det av med tåget hem mot linkan. Gick direkt från tåget till finsittingen o det blev verkligen en lyckad kväll :) God mat, bra gyckel o Ahmet Berhan va ju bara för klockren! Han joinade oss studenter på eftersläppet sen, skön kille! Kvällen var helt enkelt riktigt lyckad! :)

Ny vecka nu då men den e kort för vår del, bara tre dagar, o nu e första dan redan avklarad så bara 2 dar kvar nu :) Fasen va fint! På torsdag drar vi till Uppsalalala :) De kommer bli grymt!


ELINpiaden

Idag börjar ELINpiaden, med toga o imorrn är det ELINpiska spelen och sen finsittning på det. Jag o Elin ska gå på sittningen imorrn, men först blir de jobb, o sen blir de att gå direkt från tåget till Konsert & Kongress där vi ska hålla till. Så måste med andra ord bestämma morrondans outfit ikväll så ska ta tag i det sen, men först blir de att ta hand om disken o städa lite.

Idag körde vi en kortare dag, de tyckte vi att vi va värda nu när vi nästan läst allt som ska läsas till nästa vecka. Så de blev en sväng på stan  på eftermiddan o efter de så blev de storhandling för min del på Maxi. Åhhh köpte saltgurka :) så himla gott, snacka om sommarkänslor!

Trevlig helg!

Trött

Jösses va segt de va o gå upp imorse, fasen värr än igår :P Men klarade ändå av hela dan, o vi har fått en hel del gjort ändå, fast de här sista kapitlet e fasen ingen barnlek, snacka om invecklat. Hoppas de ska ha klarnat lite tills imorrn då man har fått smälta de lite.

Ska bege mig ner till konsum snart o köpa lite frulle tills imorrn, sen är det matlagningsdags. Köttfärssås o pasta ska de bli tänkte jag.

Sönda

Får bli ett kort inlägg, ska precis gå o lägga mig för o orka studsa upp imorrn kl 6.00! Har jobbat hela helgen, så har haft lite fullt upp, så bloggen har fått lida lite fört. Mådde asdåligt igår o är impad över att jag ändå klarade av att jobba hela dan, men imorse när jag vaknade mådde ja så himla mkt bättre, de tackar vi för :) Dan idag på jobbet har bara sprungit iväg. Jag öpnnade så började kl 11 men va där nästan en timme innan som vanligt då tågen bara går en gång i timmen. På morronen missade ja förövrigt bussen, klant! :P Kom på halvväga att visst fasen ligger busskortet i andra jackan så vände o sen sprang ja till bussen men missade den ju såklart ändå! Typiskt! Så tacka vet jag att man har en snäll granne :) Så fick skjuts till stationen så hann med tåget utan problem iaf :) Har städat o grejat typ hela dan på jobbet så har haft ngt att göra hela tin, därför dan gick så fort antar jag. Skönt de :) Efter jobbet väntade mamma på mig så vi gick till Wok Time (tror ja de heter?) o käkade mat, blev kycklingwok med ris, o de va underbart gott! Sen blev det hemfärd mot linkan igen o kvällen har ägnats åt tv-mys.

Så mkt för kort inlägg :P Blev visst lite ändå, hehe.
Nu sovdags! Gonatt!

Strålar i kapp med solskenet!

Idag kom tentaresultatet på förra kursen o även resultatet på arbetet vi skrev i den kursen, o jag hade fått vg på tentan o vi hade fått vg på arbetet också. =) Så kirrade hem ett vg på kursen då =) Det resultatet satt där det skulle, så himla najs!

Har precis lagat mat tills imorrn, ris o fiskgratäng, doftar underbart gott. Blir visst lite fest i Motala ikväll, hade suttit perfekt med fest ikväll för o fira resultatet på förra kursen, men ska ju jobba hela helgen så får allt hålla mig hemma.

Nu blir det fredagsmys!
Trevlig helg på er alla! :)

Aldrig slipper man undan...

Imorse när ja sätte på radion, vad är de första de säger när jag byter kanal, jo namnet Lennart Ekdal, asså va e de frågan om?!... Kan man inte ens få va ifred på morronen när man ska käka frulle liksom? Tydligen inte! Allt påminner om gubben vi har som lärare i den här kursen, de e ju hans bror de där. Kan ju säga att ja bytte kanal igen illa kvickt. Men imorrn ska vi ha en annan lärare, som ska hålla i andra halvan av kursen. Så vi har nu klarat av de första två veckorna av kursen :)

Massor av länder som fått ställa in alla sina flygningar nu pga de här askmolnet som bildats pga utbrottet av en vulkan på Island. Imorrn skulle tydligen inga flyg gå heller men sen visste de inte så mycket mer. Syrran o hennes kille ska flyga hem på lördag, undrar om flygen har kommit igång då så att de kommer hem när de e tänkt eller om de får stanna i Egypten ett tag till. De hade varit o snorklat hela dan idag så de lär väl inte gå nån nöd på dem isf inte.


Glassigt

Underbart väder vi har fått här i ett par dar o de ska visst va lika fint imorrn med :) Tog en paus i plugget förut för o sätta oss ute o käka glass o njuta av de fina vädret lite, himla trevligt. :) Idag har vi haft genomgång av Reuters-systemet i börssalen, rätt intressant faktiskt :P En väldig skillnad på den föreläsningen mot de andra vi haft i kursen hehe...

Imorrn är det biljettsläpp inför ELINpiaden nästa helg, så vi måste bestämma vad vi ska gå på, om det blir sittningen eller bara eftersläppet. Så sällan man går på sittning o får klä upp sig o de e ju så kul, så vore himla roligt, men som sagt vi får se.

Nu ska jag ta hand om lite måsten här, diska o laga mat o sådär.
See ya!


Låååååång dag

Har vart i skolan typ hela dan, halv åtta tycks ha blitt vår nya standartid :P o inte tyckte vi att de fick räcka för dan när kl va 17 utan vi bestämde oss för o stanna en timme till, när vi ändå va igång liksom. Vi kör på för fullt, lika bra känner vi om vi ska fixa de här. De e nån riktig ambiperiod vi hamnat i tror ja allt, men de lär behövas som sagt så bara o kämpa på. Va skapligt trött när ja kom hem men de va bara o engagera sig i lite matlagning tills imorrn ändå, men nu är även det avklarat. Ska ta o bege mig ner o handla lite nu, sen blir de en dusch o sen blir de lite tv-tittande innan de e dags o sova för att orka upp o dra till skolan till kl 7.30 imorrn med.

Pärlan min e så himla fin efter gårdagens pysslande i garaget, fin både invändigt o utvändigt o den bara blänker :) O sommarsulor har den fått oxå, feint! :) gillart starkt! :)


Söndag

Sitter här o dricker en kopp kaffe o kikar ut på solen som lyser utanför fönstret, tack för den! :) Man blir på så mkt bättre humör av lite sol, o allt känns mkt lättare på något vis, har ni märkt de? Ska bege mig mot Sörping om en stund, ska byta däck på bilarna o förhoppningsvis hinna med o städa pärlan lite oxå :) Bäst jag gör mig klar nu så jag kommer iväg!

Städ, tvätt, plugg-lördag

Japp det är vad dagen består av, dammade o grejade igår men idag blev det dammsugning av lyan o tvättande av golv. Väntar just nu på att golvet ska torka. Håller på o tvättar samtidigt, skönt o få allt avklarat liksom så man har de gjort sedan. Ska plocka iordning på grejerna här när golvet torkat sen blir det plugg oxå. Måste hinna läsa en hel del idag då jag ska hemhem imorrn o har en känsla av att jag inte kommer hinna med något plugg då. Så vore de skönt med en pluggledig dag oxå så får ta o va ambitös o läsa mycket idag ist så jag kan ta pluggledigt imorrn.

Tråkigt att vädret ser ut som de gör då, vi snackade om o grilla till kvällen, men i de här vädret vet i tusan om de blir av, jaja vi får se. Vi får väl hitta på någe annat ist. Lite avis på syrran o hennes kille som drar till Egypten idag, här har vi skitväder o de drar till värmen för o sola o bada, jag vill oxå :P Hoppas iaf att ni får de grymt där o njuter av värmen så de räcker till oss oxå. :)

Efterlängtade helg!

Hell yeah, helg yeah ;) Äntligen fredag, som jag längtat. Kortvecka denna vecka men de har inte märkts, vi har gått ut hårt första veckan på nya kursen o varit på skolan halv åtta tre dar i rad o vi bara pluggar o pluggar, känns inte som ja gör något annat alls just nu än att bara plugga. Trots att vi pluggat massa i veckan så måste jag plugga mer i helgen för o försöka hinna med allt som ska göras, inte kul alls!

Annars då? Jo igår vart ja skapligt chockad när hela vattenkranen flög av o landade i diskhon o de sprutade vatten åt alla håll i hela köket, kan ju säga att jag hoppade skapligt högt! :P O de va nått snille här o kolla på de förut men han hade inte grejerna som behövdes så han skulle komma på måndag ist då han hade fått de där han behövde. Men nu har han dragit åt de lite iaf så de går o spola vatten försiktigt för de gick inte ens förut då flög hela grejen av igen. Jäkla illa de hade vart o va utan vatten hela helgen i köket, diska i duschen lr? :P haha...

Nu ska jag engagera mig i o städa lite, o laga lite mat till kvällen sen kanske..... Hmmm, frågan e bara vad? Får slå en funderare på de tror jag.

Trevlig helg på er!

Ambi!

Idag var jag o Elin på skolan redan halv åtta, de va nämligen biljettsläpp idag o vi ville va säkra på att få biljett, o de fick vi ju utan problem. Men de va faktiskt rätt skönt att va på skolan sådär tidigt, vi hann med en hel del innan vi gick på föreläsning på em. Väldigt duktiga kände vi oss, o ska hinna med lite mer plugg idag oxå innan jag får ta kväll. Bäst o köra på för fullt om de ska finnas en chans att klara av det här, de här e fasen inte lätt ni. Formler o siffror o beräkningar o hej o hå hit o dit, man blir alldeles förvirrad. Tacka vet jag marknadsföring! Ser fram emot att få börja nästa kurs för att då ha blitt av med den här. Vi ska va ambi imorrn med sa vi o då de kändes bra att komma igång innan åtta funderar vi på o köra halv åtta imorrn igen, duktiga vi!

Nehe nu ska jag plugga lite till o sen städa lite innan de blir tv till kvällen!

Ny kurs

Idag börjar vi en ny kurs efter att ha vart helt plugglediga hela påskhelgen, de har varit så himla skönt! Illa bara att vi ska ha Roffe även i denna kurs, de va ju inte många som klarade första tentan i förra kursen han höll i inte, har en känsla av att de kan gå till på samma sätt även i denna kurs, usch! Igår va jag hemhemma en sväng o blev bjuden på mat o fick påskägg =) Himla fint!

Imorrn äre biljettsläpp inför valborg :) Fasen vad fint!
Nu ska jag göra mig klar för första föreläsningen i kursen.
See ya!

I´m back

De e mycket nu, så ni får ursäkta min frånvaro lite granna. Men nuså har jag hittat lite tid o bjussar på ett inlägg.

Blev som sagt en svängis till Motala i torsdags för o pröva på partylivet där. Fick äntligen se hur Elin bor, himla trevligt! :) Vi började me lite pre-party dära hos henne o sen bar det av till Wetternmagasinet. De vart en grym kväll som avslutades med efterfest där det bjöds på öl, skysst musik o trevligt folk. Traskade visst hem till Elin sådära runt kl 11 o va skapligt slitna då. Åkte hemåt framåt kvällen, o va hemma en snabbsväng sen tog ja bussen o tåget till peking där syrran hämtade mig, sen bar de av till kusin Anna där det bjöds på glass o syrran gjorde mina naglar. De e bara så himla grymma, gillart! Kom hem rätt sent o då va de bara o gå o lägga sig för på lördan va de dags o hoppa upp o dra till jobbet.

Efter jobbet drog ja hem o gjorde mig klar för kalajs o sen bar det av till Motala igen, för där skulle det bli firande av Elin. Det bjöds på bål, paj o tårta, himla fint! :) O bästa Elin hade bakat en tårta som även jag kunde äta, vikken stjärna! =) De va såååååå himla gott! O lika god va tårtan när vi kom hem mitt i natten o även till efterrätt efter frullen idag :P Begav oss ut i vårsolen på promenix förut o fick njuta av vårvärmen o mysigt fågelkvitter, o när vi kom hem beställde vi pizza för hemkörning. Emelie kom o joinade oss lagom till då pizzan anlände så vi körde lite söndagsmys vi tre. Klockrent avslut på en grym påskhelg helt enkelt. Åkte hem framåt kvällskvisten o möttes i dörrn av min söta katt som blev överlycklig över att jag äntligen kom hem igen. Nu ska jag avsluta söndagen med en film.

Hoppas ni haft en trevlig påsk!
Hörs!

Klant med stort K

Slog i lilltån i byrån imorse o fy satan va ont de gjorde, blev helt svart framför ögonen av smärtan. O har haltat runt som jag vet inte vad sen dess :P Men nu tycks de ha lagt sig lite iaf så hoppas de kommer bli ännu bättre tills ikväll. För då blire visst fest, blev medbjuden till Motala så ska dra dit sen :) trevlans! Ska ta o göra mig klar  här snart tänkte jag o sen bär det av lite senare. Har vart på stan o shoppat med Elin idag, hon handlade en hel del, o jag hittade visst ett riktigt kap i form av två linnen för 99 kr de gick ju inte o motstå de liksom. :)

Nehe nu ska ja tagga till för fest, kolla bussar o fixa lite mat.

Glad påsk på er! :)

RSS 2.0