Kalajs!

Fyllde visst år för en dryg vecka sen och hade lite firande som jag tänkte bjussa på lite bilder ifrån. Enjoy!
Jag bjöd på pastasallad med tzatziki, bröd och grillat kött. Senare sen bjöds det på tårta. Bål blev det också, som vart super god, bra blandat där! :) Lekar stod som vanligt på schemat och alla kämpade på bra :) Tack för allt fint ni gav mig, ni är för söta! <3
Den underbart goda tårtan :) Satt fint vill jag lova både på kvällen men även på natten när jag kom hem från Harrys :P Dan efter bar det av en sväng till syrran för att hjälpa till att packa upp lite efter flytten och tog med mig tårtan dit då hon inte kunde komma då jag fyllde.
Så den 11 maj fyllde jag då år och självklart skulle det bli tårta då med! :)
Galet god den med vill jag lova! :) Fick massor av fina samtal, sms, facebook-grattis och grattis irl. Tack alla fina för dem, blev så glad! :) Både mamma och min kära uppsatspartner sjöng för mig också :) Tack för presenterna med! Puss på er alla!

Uppsalalala

Ja jag vet att det var länge sen jag skulle rapportera från uppsala, men bättre sent än aldrig.
Här i väntan på bussen på universitetet, med all packning.
Man kunde ju undra vart vi vart på väg egentligen, uppsala eller thailand när termometern i bussen visar 40 grader...
Här har vi checkat in på hotellet och köpt mat i hotellets restaurang. Pizza för mig och kebab för Elin.
På Kvalborgskvällen blev det utgång och vi hamnade på GH. Här är den härliga kön vi fick stå i.
På natten på väg hem gick vi förbi den här fina utsikten.
Morronen efter startades med en härlig hotellfrulle. Gött värre!
På väg till Ekonomikumparken för champangefrulle blev det en sväng förbi fyrisån där det var tävlingsdags. Galet mycket folk där som tittade.
I parken blev det champangefrulle och vi köpte såklart med oss jordgubbar på vägen precis som förra året.
Sen var det vaskningsdags och jösses alltså.... Det är sjukt galet.... Galet roligt och vilket påhitt egentligen. Att köpa skumpaflarror och sen bara vaska ut allt.... Knappt man smakar ens... haha... Älskart! Sen luktar man sur skumpa och ser ut som en blöt katt och ban och skor är mer än smutsiga. ;)
Såhär ren var det ja.... Slutade visst med att skorna hamnade i papperskorgen. Vaskade vaskningsskorna så att säga. Kände att de var igen idé, de hade förfallit totalt.
Hade en helt fantastisk helg i uppsala. Hade hoppats på en grym helg som skulle leva upp till förra årets, men att den kunde överträffa förra årets såhär passa mycket det var ju helt underbart. Bussen upp till uppsala var den roligaste och mest tokiga bussresa jag nånsin vart med om. Så kul! Klockrent folk, massa sång och annat spex. Hotellet var samma som förra året och det var kanon som sist, förutom första natten då grannen snarkade som en tok :P Hotellfrulle är ju så fint, så den satt fint båda dagarna. Champangefrulle i parken var grym, den där parken är ju grym! Massor av folk och vilken stämning :) På kvällen förfestade vi med ett helt gäng ekonomer, kanonuppladdning inför Norrlands på kvällen där vi hade en riktigt kul kväll. Grym musik, flera dansgolv, barer typ överallt och massa, massa, massa folk.
Helgen var minst sagt legendarisk och oförglömlig. :)

Grattis!!!

I söndags fyllde mamma 50år. Vill bara gratta lite extra såhär med att visa ett par bilder från i söndags!
Fina mamma på väg från restaurangen där vi åt supergod mat!
Efter besöket på restaurangen åkte vi hem för att äta tårta och dricka kaffe.
Ska blogga om Uppsala med såklart men det får nog bli imorr. Ha de guld tills dess.

RSS 2.0