Dude, where´s my car?!....

Dagen började me lite lyxig frulle, smoothie på youghurt o blåbär, kaffe o ett glas proviva o till det en macka med kalkon o saltgurka. Underbart gott o underbar start på dagen.



I skolan idag fick vi tillbaka tentan i finansiell ekonomi, o shit va skönt d e eo ha sett de på pränt nu, vi fixade de. Ja nu har jag nog insett att de gick vägen o de känns så fantastiskt skönt! :)

Till kvällen blev de lite käk på stan o sen blev de en sväng på karamello för o ladda upp inför SATC2. Premiär ikväll vare o självklart skulle vi gå på den jag o Elin, vi skulle eg gått igår på smygpremiären men de biljetterna försvann snabbare än snabbt så vi fick ge oss till tåls en dag till. Shit va filmen gick fort då, kändes inte som 2,5 timme inte, helt plötsligt va de slut liksom. Filmen va riktigt bra o kvällen va himla trevlig. Sen hjälper ju sällskapet till att göra kvällen ännu bättre, älskar våra associationer till allt o ingenting. De där är ingen hund, de där är en fjös, de där är inte ens en fjös, de där är en liten jäkla fjös. Hahaha, vart får vi allt ifrån. Vi bara spinner vidare, hahaha....

O sen på vägen hem va händer inte. Jo vi kommer ifatt en bil som de står DUD på, o min första tanke va hahahaha DUDE ;) O ja bara kör då, DUDE, kolla på Elin för reaktion o hon bara hahah DUDE o pekar på bilen när hon då precis sett va de står på reg-skylten. Sen kan ni ju bara gissa va som hände. Dude wheres´s my car? Dude there´s your car. Yee, there´s my car, o så höll de på me oss skrattandes som tusan. Älskar den där filmen, den e ju bara för rolig :P O så va de en skraltig jäkla rostig gammal volvo me, haha kan de bli bättre, fast inte en liten fjös som i filmen utan en kombi faktiskt haha. Ja ni hör juh, vi har haft en himla kul kväll.

Nu ska ja ta o bege mig mot sängen. Imorrn äre fredag o då blire skolan o sen hemhem för o få nya finfina naglar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0