Valborgshelgen

Helgen har varit helt underbar, ville inte åka hem idag, utan hade gärna stannat ett tag till! När vi anlänt till Uppsala i torsdags så blev vi avsläppta vid domkyrkan o begav oss därifrån i riktning mot vandrarhemmet, hittade rätt direkt, utan problem, bra jobbat av oss som aldrig varit i uppsala förut tycker jag. Väl där så hade vi förväntat oss ett lite slitet vandrahemsrum, lite sunkit sådär, men nej nej, ack så fel vi hade, vi hade fått en finfint hotellrum :) De satt ju inte fel, den uppgraderingen gillade vi starkt, allt till samma pris såklart, snacka om billigt hotell!

På hotellet fanns det även en restaurang där vi käkade båda dagarna, första dan blev de pizza för min del o elin köpte nån form av grillmackor med sallad. Dan efter på kvällen åt vi fläskfilespett med klyftpotatis o salsasås o rödvinssky. Hittade lite trevliga grannar på hotellet i torsdags kväll så dem festade vi med då, o självklart va vi inne i stan o kollade läget med. Igår hoppade vi upp runt åtta o begav oss mot ekonomikumparken där det blev campangefrukost. Vädret var helt underbart, snacka o att vi trivdes, vi va kvar där länge o njöt av de underbara vädret o snacka om att de va fullt me folk, helt galet mycket folk på ett o samma ställe.

Sen bagav vi oss mot stan för lunch, hamnade på saluhallen som på kvällen även är nattklubb. Efter lunchen, runt halv tre så ställde vi oss i kö för o va me på champangegaloppen, o orden räcker inte till för o beskriva detta, man måste va där. Detta måste upplevas, de va helt galet, o så sjukt kul. Att köpa champangeflaska på champangeflaska bara för o spruta ner folk :P Ja som sagt de måste upplevas, så sjukt kul!

Igår kväll va vi på Norrlands nation, stort va de o de ena dansgolvet hade riktigt skysst musik på så där skakade vi loss bra länge, trevlans! :) När vi sen skulle hem lyxade vi o tog taxi, o ja älskar taxi uppsala, hahaha! Bästa telefonnummret ever: 123456 :P kan de bli bättre liksom ;) Klockrent!

Ja helgen har helt enkelt varit helt fantastisk, o nu förstår jag verkligen varför alla säger att de e till Uppsala man ska på Valborg, för this is the place to be! Alla ni som inte upplevt detta har missat något, o alla superlativ i ordboken räcker inte till för att att beskriva denna klockrena helg. Jag o Elin har verkligen haft en underbar helg o sällskapet gjorde bara saken bättre, tack för en grym helg!

Bjussar på lite bilder från helgen här! Enjoy :)


Första ölen på bussen upp


Elin i parken på Valborgsmorronen


Där bjöds de på champangefrulle, himla najs!


Inne på champangegaloppen


Gick åt lite flarror skumpa, detta va bara en bråkdel av alla flarror som låg på backen.... Sanslöst!


Elin är blöt :P


O de e ja också :P


Lyxkäk igår kväll på hotellets restaurang, väldigt gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0