We did it!

Det har varit så mycket med allt och det har gått ut lite över bloggen. Sorry att jag varit lite frånvarande. Nu blir det en update på vad som hänt sen dess i alla fall! :)
Vi har hunnit med förslut som gick riktigt bra. Efter det blev det en hel del fix och sen körde vi slutspurten på uppsatsen. In i det sista har det varit kul och man har aldrig varit sådär som man ofta är i slutet av en kurs att fy jag kräks på det nu. Snacka om att välja rätt område när man tycker att det är kul in i det sista. Så i lördags körde vi sista fixet i skolan och tog sen lunch på donken i tornby där vi tog upp datorn och körde det allra sista petandet på abstractet. Kul ställe att skriva de sista på :P Sen var vi som två zoombies sm gick runt på tornby :P Vilken sista vecka, har varit så koncentrerade varje dag hela tiden och det kändes vill jag lova. Så i söndags blev den en sista genomläsning och i måndags körde vi det allra sista, lite småsmåfix, snacka om pet där. Men vi var så nöjda när vi skickade in det.
Fattar inte att det är klart nu, en hel termin har vi skrivit uppsats och nu är den klar. Galen känsla! Snackade om att vi firade sen då :) Då åkte skumpan fram.
På kvällen fortsatta vi firandet med första käk och rosé på Storans uteservering och sen blev det måndagsklubben på NH som hade premiär samma kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0