Måndag!

Idag har vi haft handledarmöte hela dagen och planerat lite nya möten och det känns verkligen som vi är på väg framåt, det är spännande det här!

I torsdags bakade vi bullar jag och Elin, massor, massor med bullar!!!



Sen på kvällen var vi på bio och såg Love and other drugs, bra film där! Sen åkte vi hem en sväng och fixade till oss och begav oss sen ner på stan igen för utgång på Platå! Kanondag där helt enkelt, kunde inte blivit bättre!

Har jobbat i helgen och det har varit en minst sagt händelserik jobbhelg. Den slutade med att det kom både väktare och poliser för att ta hand om lite kunder som betedde sig minst sagt illa!

I lördags efter jobbet åkte jag hem till Mitra och Jonas och hälsade på och fick se deras små urgulliga kattungar, Bamse och Dixie, så söta! Blev bjuden på mat också, lyxigt värre! Super trevlig kväll med massor av snack, underbart!

Igår efter jobbet åkte jag till Smedby för att få nya fina naglar. Kan säga att de blev minst sagt vågade ;) Lite wild and crazy med fem färger hehe, tycker de blev supertuffa, gillar dem som tusan! Tack syss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0